Windows 11 internete bağlanmıyor

Merhaba bilgisayarım internete Ethernet aracılığıyla bağlanıyor ve kabloyu taktığımda kabloyu okuyor. İnternet yok gibisinden bir hata da vermiyor kontrol ettiğimde. Fakat YouTube gibi internet sitelerine girmeye çalıştığımda veya herhangi bir şekilde interneti kullanmaya çalıştığımda internet yok hatası alıyorum. Sorun giderici "DNS önbelleği ile ilgili bir sorun var" diyor. Ipconfig /flushdns komutunu uyguladığımda sorunsuz bir şekilde temizliyor fakat değişen bir şey olmuyor. Windows 11 Pro 24H2 kullanıyorum.

GoodbyeDPI kullanıyorsanız kaldırıp deneyin.

Hocam klasörü silinmiyor ama GoodbyeDPI uygulamasını da çalıştırmadığım halde alıyorum hatayı.

Klasörün içindeki service remove adlı BAT dosyasına sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin.

Ağ sıfırlamayı denediniz mi?

Merhaba bilgisayarım internete Ethernet aracılığıyla bağlanıyor ve kabloyu taktığımda kabloyu okuyor. İnternet yok gibisinden bir hata da vermiyor kontrol ettiğimde. Fakat YouTube gibi internet sitelerine girmeye çalıştığımda veya herhangi bir şekilde interneti kullanmaya çalıştığımda internet yok hatası alıyorum. Sorun giderici "DNS önbelleği ile ilgili bir sorun var" diyor. Ipconfig /flushdns komutunu uyguladığımda sorunsuz bir şekilde temizliyor fakat değişen bir şey olmuyor. Windows 11 Pro 24H2 kullanıyorum.

Hocam internet sürücülerini kurdunuzmu.

Aygıt yöneticinden internet driveri kaldırıp PC'yi yeniden başlatmayı deneyebilirsin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı