Çözüldü Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 dili değişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

830349

Decipat
Makaleler
14
10 dakika önce Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurdum. İngilizce ISO bulup indirdiğim için sistem doğal olarak şu an İngilizce. Dil değiştirme yerine geliyorum, Türkçeyi seçiyorum dil değişmiyor. Yardım eder misiniz?

1736737149238.png

Sorunu cozdum. Bilgisayari yeniden baslatip İngilizceyi yeniden ekledim, sonra Türkçeyi silip yeniden ekledim duzeldi ama şu an klavye İngilizce oldu. Onu da duzeltirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 dakika önce Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurdum. İngilizce ISO bulup indirdiğim için sistem doğal olarak şu an İngilizce. Dil değiştirme yerine geliyorum, Türkçeyi seçiyorum dil değişmiyor. Yardım eder misiniz?

Eki Görüntüle 2395197

Sorunu cozdum. Bilgisayari yeniden baslatip İngilizceyi yeniden ekledim, sonra Türkçeyi silip yeniden ekledim duzeldi ama şu an klavye İngilizce oldu. Onu da duzeltirim.

Bende yaptım fakat yarı Türkçe yarı İngilizce. Bu sorun var mı sizde?

Bende yaptım fakat yarı Türkçe yarı İngilizce. Bu sorun var mı sizde?
Merhaba, bende hiçbir yerde çözümünü bulamamıştım ama yanlışlıkla şu şekilde çözdüm. Siz de uygulayın, işe yarayabilir. Office programlarım İngilizceydi. Herhangi bir Office programının içine girip (örn. Excel), buradan File > Options > Language bölümüne girdim ve Office için Türkçe dil paketinin tam olarak yüklenmemiş olduğunu gördüm. Buradan Office için Türkçe dil paketini indirip bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayar tamamen Türkçe oldu.

Merhaba, bende hiçbir yerde çözümünü bulamamıştım ama yanlışlıkla şu şekilde çözdüm. Siz de uygulayın, işe yarayabilir. Office programlarım İngilizceydi. Herhangi bir Office programının içine girip (örn. Excel), buradan File > Options > Language bölümüne girdim ve Office için Türkçe dil paketinin tam olarak yüklenmemiş olduğunu gördüm. Buradan Office için Türkçe dil paketini indirip bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayar tamamen Türkçe oldu.
Ayarlar falan dahil mi hocam ? çünkü dediğimiz gibi yarı türkçe yarı ingilizce kaldı pc ona göre tkr ltsc indiri pc ye format atmayı düşünüyorum

Ayarlar falan dahil mi hocam ? çünkü dediğimiz gibi yarı türkçe yarı ingilizce kaldı pc ona göre tkr ltsc indiri pc ye format atmayı düşünüyorum
Evet ayarlar vs. Dahil tüm Windows Türkçe oldu. Anlattığım işlemi yaptıktan sonra. Tekrardan format atmayı denemiştim bende ama farklı bir sonuç olmamıştı. Anlattığım işlemi denemenizi öneririm.

massgrave.dev sitesinde sol bölümde windows indirmelerinden hangi windows sürümünü hangi dili istiyorsanız indirip kurabilirsiniz bende 1tb oyun var diye yarı ingilizce yarı türkçe kullanıyorum açılışta welcome yazıyor ne hikmetse yeniden başlarken de restarting kapatırke shutdown . güncellerkende aynı şekilde ingilizce sonradan türkçeleştirmiştim ama bu kısımlar öylece kaldı . şöyle oyunları bulup sadece oyunları driverleri yedekleyecek güzel bir program bulsam tüm programların tam yedeği yani bir sonraki programı açtığımda format attığımı anlamayacak şekilde unistall ederken kullandığımız programlar gibi bir program bulsam keşke .format atcam ama şuan öyle bir program bulamadım .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı