Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 nasıl Türkçe yapılır?

KaanArda06

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, bugün bilgisayarıma Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurdum. Ancak kurulumda dil sadece İngilizce vardı ve şimdi ayarlardan dili değiştiriyorum, her türlü seçeneği Türkçe yaptım ancak tam olmadı.

Çoğu yer hâlâ İngilizce. Bunu nasıl çözeriz, dışarıdan dil paketi mi indirmeliyim?

Hayır dışarıdan dil paketi indirmenize gerek yok ayarlarda dil değiştirme seçeneğine gelin İngilizceyi kaldırın ve aşagıda yönetici dil ayarları diye bir seçenek var. Ona tıklayın ve ayarları kopyalaya basın.

Ekran görüntüsü 2025-08-18 230428.png

Burada benimki gibi kutucukları işaretleyin ve tamam deyin. Bu kadar güle güle kullanın 😃

Hayır dışarıdan dil paketi indirmenize gerek yok ayarlarda dil değiştirme seçeneğine gelin İngilizceyi kaldırın ve aşagıda yönetici dil ayarları diye bir seçenek var. Ona tıklayın ve ayarları kopyalaya basın.

Eki Görüntüle 2558372

Burada benimki gibi kutucukları işaretleyin ve tamam deyin. Bu kadar güle güle kullanın 😃
Bunları denedim hocam olmadı

Türkçe dil paketi indirdiniz mi? İndirdiyseniz o benim attığım fotografta gözüken yerleri bana atin.
Hocam bu eski görsel ama o 2 kutucuğu işaretleyince herşey tükçe olmuştu o pencerede sizin görseldeki gibi ama çözülmemişti.

Dosya Ekleri

• 20250816_212925.jpg
    20250816_212925.jpg
    172,6 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Geri
Yukarı