AMD A- Serisi işlemciler bildiğim kadarıyla resmi olarak Windows 11 desteklemiyor. Yine de bu ISO ile kullanabileceğini düşünüyorum. Deneyip sonucu paylaşır mısın? Çünkü bu ISO dediğim gibi gereksinime ihtiyaç duymuyor.
AMD a- serisi işlemciler bildiğim kadarıyla resmi olarak Windows 11 desteklemiyor. Yine de bu ISO ile kullanabileceğini düşünüyorum. Deneyip sonucu paylaşır mısın? Çünkü bu ISO dediğim gibi gereksinime ihtiyaç duymuyor.
Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım...
Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım...
Hocam daha önce bu yöntem ile dualboot olarak Zorin OS kurdum diğer bilgisayarımda elimde başka bir cihaz olmadığı için kurulumda hata ile karşılaşmam mümkün mü mümkün ise sistemi kurtaramayabilirim.