Nasıl çalışıyor? Ben bir kaç aydır kullanıyorum bu sürümü bende mağaza ve xbox uygulaması yok doğal olarak.Evet çalışıyor.
Nasıl çalışıyor? Ben bir kaç aydır kullanıyorum bu sürümü bende mağaza ve xbox uygulaması yok doğal olarak.Evet çalışıyor.
Nasıl çalışıyor? Ben birkaç aydır kullanıyorum bu sürümü bende mağaza ve Xbox uygulaması yok doğal olarak.
O nedir hiç bilmiyorum. Peki mağazayı kendimiz yükleyince sağlıklı çalışıyor mu? Xbox vs.Yüklerseniz oluyor, bir de size zahmet winverden yapı numarasını söyleme şansınız var mı?
Microsoft Store sıkıntısız çalışıyor ama Xbox'u denemedim.O nedir hiç bilmiyorum. Peki mağazayı kendimiz yükleyince sağlıklı çalışıyor mu? Xbox vs.
O nedir hiç bilmiyorum. Peki mağazayı kendimiz yükleyince sağlıklı çalışıyor mu? Xbox vs.
Ekran görüntüsünü az önce kendim aldım, internetten değil. Hatta şöyle atayım:Evet, bir sorun çıkmıyor tüm uygulamalarda.
Hocam bana güncel resim lazım, internetten değil. 26100 yapısından çıktı mı onu merak ediyorum, geçen ay tam sürümünün çıkacağından bahsediliyordu.
Ekran görüntüsünü az önce kendim aldım, internetten değil. Hatta şöyle atayım: Eki Görüntüle 2329949
Bu ISO dosyasının Türkçe halini paylaşacak Yiğit var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.