Rehber Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

Microsoft'un sitesinde varmış galiba bilgi vererek indiriyoruz bu ISO ile o ISO arasındaki fark nedir?

Bir de arkadaşlar Microsoft sitesindeki ISO İngilizce Türkçeye çeviri yapmıyor hepsini

Bir de arkadaşlar Microsoft sitesindeki ISO İngilizce Türkçeye çeviri yapmıyor hepsini.

Microsoft'tan indimeyin massgraveden indirin, microsfotunkinde 90 gün deneme var ve hiçbir şekilde etkinleşmiyor, sadece orijinal key ile etkinleşiyor.

Lisanslama yapmadı VirtualBox bilgisayarda bu yöntem.

Lisanslama yapmadı VirtualBox bilgisayarda bu yöntem.

Hocam ISO'yu hangi linkten indirdiniz? Arkadaşın verdiği linkten indirdiyseniz aktif olmalı, Microsoft'un sitesinden indirdiyseniz deneme sürümü olduğu için etkinleşmiyor.

Hocam ISO'yu hangi linkten indirdiniz? Arkadaşın verdiği linkten indirdiyseniz aktif olmalı, Microsoft'un sitesinden indirdiyseniz deneme sürümü olduğu için etkinleşmiyor.

Microsoft'un sitesinden indirdim. Güvenli olduğu için orayı tercih ettim peki bu sürümlerin orijinalini indirince olmuyor mu?

Microsoft'un sitesinden indirdim. Güvenli olduğu için orayı tercih ettim peki bu sürümlerin orijinalini indirince olmuyor mu?

Microsoft'un sitesi 90 gün deneme süresi koyuyor hocam alınsın diye, o yüzden bu sürümlerde çok şey yapamiyorsunuz etkinleştirmediğiniz sürece. Massgrave archive.org gibi siteler ise deneme sürümsüz halini paylaşiyor. Ayrıca Massgraveye güvenebilirsiniz, o da Microsoft'un kendi sitesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…