Windows 11 IoT Enterprise TPM 2.0 olmadan Valorant oynanabilir mi?

RFCkuso

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar Reddit'te Valorant'ı Windows 10 da kurup silmeden Windows 11 IoT sürüme geçince çalışıyormuş doğru mu bu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LoT sürümleri senin için yapılan sürümler değil. TPM desteği olmasa bile Riot bunlara destek sunuyor mu? Son kullanıcı için olmayan bir sürüme neden destek sunsunlar? Sanmıyorum hiç.

Lot sürümleri senin için yapılan sürümler değil. TPM desteği olmasa bile Riot bunlara destek sunuyor mu? Son kullanıcı için olmayan bir sürüme neden destek sunsunlar? Sanmıyorum hiç.

Benim için olmasa bile çok hafif normal Windows 11 çok hantal. Destek sunmuyorlar derken IoT sürümde oyun oynanabiliyor.

Dostum dediğimi anlamadın herhalde :) Senin için değil derken, benim için de değil. Şirket bilgisayarları için kullanılan ve toplu lisans olarak satılan sürüm. Buna neden Riot destek sunsun ki halihazırda Riot her Windows 10 kullanıcısına da TPM desteği dayatmıyor demek de yanlış. Yani o bakımdan soruyorum. Olmaz yani. Hafif deyip kullanıyorsan ne ala.

Dostum dediğimi anlamadın herhalde :) senin için değil derken, benim için de değil. Şirket bilgisayarları için kullanılan ve toplu lisans olarak satılan sürüm. Buna neden Riot destek sunsun ki halihazırda Riot her Windows 10 kullanıcısına da TPM desteği dayatmıyor demek de yanlış. Yani o bakımdan soruyorum. Olmaz yani. Hafif deyip kullanıyorsan ne ala.

Anladım hocam o zaman Reddit'te her şeye aldanmamak gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı