Windows 11 IoT Enterprise yüklenir mi?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8GB DDR3 1333Mhz
SSD veya HDD modeli
Hikvision 120gbssd. WDC 500GB HDD
Ekran kartı
ASUS NVİDİA GEFORCE GTX 1050 Tİ OC 4GB
Anakart
intel dq670w
İşlemci
i5 2500 3.33ghz
Merhaba şu anda Windows 10 kullanıyorum. Ve sistemi kullandığımdan bu yana sürekli Windows 10 ve 11 arasında kurup duruyorum. Sadece farklı olarak Windows 10 üzerine atlas OS kurdum. Ve ilk defa bilgisayarım de donmalar kasmalar meydana geldi. Bundan bir önceki işletim sistemim Windows 11 23H2 atlas OS'du. Onda hiçbir problem yaşamadım. Şimdi Windows 11 LTSC kurmak istiyorum. Ama eskisi gibi dosyalardan TPM UEFI yazılarını silince bypass edilmiyor. Yine bu bilgisayar Windows 11 çalıştıramaz yazısını alıyorum. Ama lot sürümünde böyle bir şey yokmuş. Ama bende lot kurmak istemiyorum. Çünkü onda hiçbir şey yok. Ben oyun odaklı düşünüyorum. Yani sistemime göre LTSC kullanmalı mıyım yoksa normal kullansamda olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda FPS farkı olur mu?

Şu an kullanıyorum eskiden Valorant'ta Max grafiklerde 180 FPS cıvarı görüyordum şu an 210 FPS'e kadar çıktı şahsen ben Windows'un içindeki araçları kullanmayan biri olduğum için benim için bir şey fark etmedi arada bazı uygulamalar çalışmayabiliyor ama sıkıntı değil çok nadir

Nereden indirdiniz acaba Technopat'taki rehberden mi?

Orayla uğraşmana gerek yok Windows'un kendi sitesinde LTSC bulunuyor Google de arat gir oraya sonra sağ tarafta şirket bilgileri istiyor oraya rastgele bilgileri yaz e postayada [email protected] yazabilirsin sonra sana indirme bağlantısı açacak

Peki yazdırma var mı çünkü yazıcıyı çok kullanıyorum

Şu anda yükledim kullanıyorum. Gayet güzel

Sistemi kapatarken geç kapanıyor yoksa hızlı mı kapanıyor?

Şu an kullanıyorum eskiden Valorant'ta Max grafiklerde 180 FPS cıvarı görüyordum şu an 210 FPS'e kadar çıktı şahsen ben Windows'un içindeki araçları kullanmayan biri olduğum için benim için bir şey fark etmedi arada bazı uygulamalar çalışmayabiliyor ama sıkıntı değil çok nadir

Orayla uğraşmana gerek yok Windows'un kendi sitesinde LTSC bulunuyor Google de arat gir oraya sonra sağ tarafta şirket bilgileri istiyor oraya rastgele bilgileri yaz e postayada [email protected] yazabilirsin sonra sana indirme bağlantısı açacak

Burada yükleyebilirsiniz. Bu ISO Doğrudan Türkçe sürümünde var.
Link:Windows 11 Iot Enterprise LTSC 2024 Built 26100.1 RTM - TÃRKÃE

Technopat Haberler

Geri
Yukarı