Windows 11 IoT etkinleştirme nasıl yapılır?

Windows 10/11 LTSB/LTSC için ISO arşivi bu başlıkta Windows 11 IoT Enterprise etkinleştirme işlemi nasıl olabilir? Her şeyi denedim sağ altta 90 gün ibaresi geçmedi, yardımcı olacak var mi?

Bir de arkadaşlar, Microsoft sitesindeki ISO İngilizce Türkçeye çeviri yapmıyor hepsini.

IoT Enterprise ISO'sunu Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğinizden dolayı böyle oluyor. O 90 gün bitince direk kullanılamaz hale gelir bilgisayar neredeyse, şu anlık IoT Enterprise LTSC keyi satan satıcı yok.

ISO'yu buradan indirip yine bu sitenin etkinleştirme özelliğiyle ömür boyu etkinleştirebilirsin.

IoT Enterprise ISO'sunu Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğinizden dolayı böyle oluyor. O 90 gün bitince direk kullanılamaz hale gelir bilgisayar neredeyse, şu anlık IoT Enterprise LTSC keyi satan satıcı yok.

ISO'yu buradan indirip yine bu sitenin etkinleştirme özelliğiyle ömür boyu etkinleştirebilirsin.

Teşekkürler güvenilir mi site ?

Teşekkürler güvenilir mi site?

Güvenilir site hem biden fazla Windows ISO'sunu bilgisayarıma kurdum hem de Office programlarını buradan indirdim. Ayrıca etkinleştirme yöntemi açık kaynak kodlu olduğundan zararı olmuyor.

Güvenilir site hem biden fazla Windows ISO'sunu bilgisayarıma kurdum hem de Office programlarını buradan indirdim. Ayrıca etkinleştirme yöntemi açık kaynak kodlu olduğundan zararı olmuyor.

2016 Windows 10 LTSB indirsem kabul eder mi laptop bir hata veriyordu yardımcı olur musunuz

2016 Windows 10 LTSB indirsem kabul eder mi laptop bir hata veriyordu yardımcı olur musunuz?

Kabul eder bir problem olmaz. Duruma göre 2021 LTSC'ya da 2019 LTSC yüklemen daha iyi olacaktır. 2016 LTSB'de çoğu program uyumluluk nedeniyle kurulmuyor.

Kabul eder bir problem olmaz. Duruma göre 2021 LTSC'ya da 2019 LTSC yüklemen daha iyi olacaktır. 2016 LTSB'de çoğu program uyumluluk nedeniyle kurulmuyor.
Elimde 2016 ltsb key vardı o yüzden sordum stabil çalışmaz mi

2015 LTSB nasildir

2016 veya 2015 LTSB kursam sıkıntı çıkar mı arkadaşlar

Son düzenleme:
Elimde 2016 LTSB key vardı o yüzden sordum stabil çalışmaz mi?

2015 LTSB nasildir.

2016 veya 2015 LTSB kursam sıkıntı çıkar mı arkadaşlar.

Bazı programlar çalışmayabilir. Ayrıca 2021 ya da 2019 LTSC'yi indirdiğin siteden etkinleştirebilirsin. 2015 kadar düşmeye gerek yok.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    16 KB · Görüntüleme: 65

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı