Windows 11 IoT LTSC vs Windows 10 IoT LTSC

10300H, GTX 1650 bir sistemim vardı. Programlarda memory corrupt hatta zaman zaman BSOD alıyordum. Sizde sorun yoksa LTSC 2024'te kullanabilirsiniz.

Birde Chromium programlarda aşağı kaydırırken bazı kısımlar donuyordu. Klavye falan bozuk çalışıyordu. Ekran kartı sürücümde çökme oluyordu. (Muhtelen Intel UHD Graphics kaynaklı.) Bir süre daha tövbe ettim ben.
Evdeki 5 bilgisayarda da LTSC 2021 + revios kurulu. Sistemden yana bir sıkıntımız yok. Öneririm. Hem ltsc hafifliği hem de üstüne revios hafifliği. Hafif linux kullanır gibi Windows kullandırtıyor bu formül sağ olsun.
Deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim dostlar. LTSC 2021 indirip ReviOS kuracağım. İyi forumlar.

@egetskin sıkıntı yaşamazsınız. ReviOS'in notlarında da LTSC ile uyumlu olduğu yazıyor.

24h2'de çok sorun yaşadığım için LTSC 2021 öneririm.
Hocam bir sorum daha olacak. Belki konuyu hortlatabiliyorum fakat güncelleştirme yaparken otomatik sürücü güncelleştirmelerini nasıl kapatabilirim?

Windows 10'da gpedit.msc tarafından yaptığımda sürücü güncellemesi durmuştu fakat Update kısmında Güncellemeleriniz kuruluşunuz tarafından yönetiliyor gibi bir şey yazıyordu. Bir sıkıntısı olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı