Genelde sürücülerden oluşuyor hocam. RAM'lerde de olabiliyor ama sürücülerden fazla değil. Çözümlerime bakın isterseniz. 3-4 tanesi bu hata koduna yardımımdan ötürü. Hepsinde de ekran kartı sürücülerini kaldırıp WHQL sertifikalı sürücüleri indirmelerini ve diğer sürücülerini güncellemelerini istedim.O mavi ekran hatası genelde RAM'den oluşan sorunlardan oluyor.
HD Tune Pro ile SSD'nizi test edebilir misiniz? "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın.Sorun şurda ben ssdyi yeni aldım hiç birşey kurulu değil HDD var onun icindede sadece oyunlarım var
Yaptım.HD Tune Pro ile SSD'nizi test edebilir misiniz? "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın.
HD Tune Pro
Sabit disk, harici disk, SSD ve flash diskler de dahil birçok diski test etmenize yarayan yazılım. Disklerinizin sağlık durumunu, yazma ve okuma değerlerini kontrol edebilirsiniz. Bu sürüm Pro versiyonu olup 15 günlük deneme süresi bulunmaktadır.www.technopat.net
minidump dosyası yokMinidump dosyalarını paylaşın.Minidump Dosyalarını Paylaşın
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.