Windows 11'e geçmeyin. Windows 10'da kalın.MSI RX 460 2 GB
ASUS P7H55 mlx
Bir de normal masaüstünden yükseltmeyi denedim gene olmadı
sfc /scannowDISM.exe /Online /Cleanup-image /ScanHealthDISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealthneden geçmiyim sıkıntı nedir ?Windows 11'e geçmeyin. Windows 10'da kalın.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komutları uygulayın:
sfc /scannow
DISM.exe /Online /Cleanup-image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
DDU ile sürücüleri kaldırıp aşağıda linkini verdiğim ekran kartınızızn sitesinden "Windows 10" kısmından en son sürücüyü indirip kurun (4/27/2023 tarihli olanı)
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Radeon™ RX 460 Drivers & Support | AMD
www.amd.com
BIOS sürümünüz güncel.
Bunları yaptıktan sonra geçebilirsiniz demek istedim ama bazı sorunları hala devam eden bir işletim sistemi olduğu için dedim.neden geçmiyim sıkıntı nedir ?
AnladımBunları yaptıktan sonra geçebilirsiniz demek istedim ama bazı sorunları hala devam eden bir işletim sistemi olduğu için dedim.
Sonunda kurmayı başardım ama internet kablosunu takınca mavi ekran veriyor dump dosyalarını paylaşıyorum.Bunları yaptıktan sonra geçebilirsiniz demek istedim ama bazı sorunları hala devam eden bir işletim sistemi olduğu için dedim.
drive.google.com
Farklı bir kabloya sahipseniz onla deneyebilir misiniz?Sonunda kurmayı başardım ama internet kablosunu takınca mavi ekran veriyor dump dosyalarını paylaşıyorum.
Minidump - Google Drive
drive.google.com
@McGucket
Denedim gene olmadı kabloyu takınca mavi ekran veriyor çıkarınca hiçbir sorun olmuyor?
nasıl yapıcamHocam sistem legacy bir kere Secure Boot aktif değil. Windows 11 kuramazsınız.
Nasıl yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.