Klavye ayarlarını sıfırlayın hocam.
Altgr+Q = @.Tam olarak anlamadım ama doğru anladıysam Türkçe - Q görünüyor.
Olmuyor hocam maalesef. Peki şunu sorayım acaba başka bir program alt gr - Q kombinasyonuna bir şey atadı da ondan mı olmuyor bunu nasıl öğreneceğim? Her yolu denedim neredeyse bir yerden sonra sinir bozucu olmaya başladı.
Hocam geçici olarak F klavye seçeneğini seçtim bu kez yapabildim. Çok saçma, anlamıyorum neyden kaynaklandığını.Klavye ayarlarını sıfırlayın hocam.
Ama F'de kullanmam lazım haliyle ve buna dönünce yine yapamıyorum.hocam geçici olarak F klavye seçeneğini seçtim bu kez yapabildim. Çok saçma anlamıyorum neyden kaynaklandığını.
Hocam benim aklıma gelebilecek bir tek program vardı ona da baktım ancak sorun orda da değil. En son çare artık format atacağım çözüm bulamıyorum...@tgrlylmz7
Kullandığınız bir program var mı arka planda? CTRL + ALT + Q kombinasyonuna bir kısayol atanmışsa "@" işareti koymak yerine o kısayolu etkinleştirmeye çalışıyor olabilir.
Hocam geçici olarak F klavye seçeneğini seçtim bu kez yapabildim. Çok saçma, anlamıyorum neden kaynaklandığını.
Ama F'de kullanmam lazım haliyle ve buna dönünce yine yapamıyorum.![]()
Klavye düzeni ingilizce Q klavye ise özel karakterlerin yerleride değişiyor.Hocam geçici olarak F klavye seçeneğini seçtim bu kez yapabildim. Çok saçma, anlamıyorum neyden kaynaklandığını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.