4 461793 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 257 Çözümler 6 5 Ekim 2021 #11 Microsoft'un yayınladığı ISO dosyası ile kuruyorum setupa tıkladım daha sözleşme gelmeden Windows 11 kuramazsınız diyor
Microsoft'un yayınladığı ISO dosyası ile kuruyorum setupa tıkladım daha sözleşme gelmeden Windows 11 kuramazsınız diyor
Yesefe35 Decapat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #12 MuhammedA dedi: Emin değilim hocam bir 7.nesil işlemcilere geliyor galiba. Genişletmek için tıkla... Maalesef 7. nesil de desteklenmiyor. En az 8. nesil
MuhammedA dedi: Emin değilim hocam bir 7.nesil işlemcilere geliyor galiba. Genişletmek için tıkla... Maalesef 7. nesil de desteklenmiyor. En az 8. nesil
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #13 Yesefe35 dedi: Maalesef 7. nesil de desteklenmiyor. En az 8. nesil Genişletmek için tıkla... Hocam sistem gereksinimleri 8 veya 9.nesil işlemciler değil mi? 7.nesil işlemcilere sözleşme gelmiyor mu?
Yesefe35 dedi: Maalesef 7. nesil de desteklenmiyor. En az 8. nesil Genişletmek için tıkla... Hocam sistem gereksinimleri 8 veya 9.nesil işlemciler değil mi? 7.nesil işlemcilere sözleşme gelmiyor mu?
B blackonder Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #14 Yiğit Kurt dedi: Microsoft'un yayınladığı ISO dosyası ile kuruyorum setupa tıkladım daha sözleşme gelmeden Windows 11 kuramazsınız diyor Genişletmek için tıkla... TPM destekliyor mu cihazınız?
Yiğit Kurt dedi: Microsoft'un yayınladığı ISO dosyası ile kuruyorum setupa tıkladım daha sözleşme gelmeden Windows 11 kuramazsınız diyor Genişletmek için tıkla... TPM destekliyor mu cihazınız?
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 5 Ekim 2021 #15 @NotFreq hasardan kastı veri kaybı, yoksa bilgisayarını yakacak bir tarz değil. Ben 3. nesil işlemci ile kullanıyorum, cayır cayır çalışıyor.
@NotFreq hasardan kastı veri kaybı, yoksa bilgisayarını yakacak bir tarz değil. Ben 3. nesil işlemci ile kullanıyorum, cayır cayır çalışıyor.
4 461793 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 257 Çözümler 6 5 Ekim 2021 #16 blackonder dedi: TPM destekliyor mu cihazınız? Genişletmek için tıkla... Evet belirtmiştim destekliyor sadece desteklenmeyen tarafı işlemci.
blackonder dedi: TPM destekliyor mu cihazınız? Genişletmek için tıkla... Evet belirtmiştim destekliyor sadece desteklenmeyen tarafı işlemci.
Lustwen Femtopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #17 Üniversiteli Jordi dedi: @NotFreq hasardan kastı veri kaybı, yoksa bilgisayarını yakacak bir tarz değil. Ben 3. nesil işlemci ile kullanıyorum, cayır cayır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak nasıl kurdun. Yayınlanan ISO dosyasını kurmaya çalıştığımda işlemci hatası aldım.
Üniversiteli Jordi dedi: @NotFreq hasardan kastı veri kaybı, yoksa bilgisayarını yakacak bir tarz değil. Ben 3. nesil işlemci ile kullanıyorum, cayır cayır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak nasıl kurdun. Yayınlanan ISO dosyasını kurmaya çalıştığımda işlemci hatası aldım.
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 5 Ekim 2021 #18 @Lustwen hocam şu an makale yazıyorum bu konu ile ilgili, tüm hatanızı çözecektir. Yayınlanınca ben sizi etiketlerim.
@Lustwen hocam şu an makale yazıyorum bu konu ile ilgili, tüm hatanızı çözecektir. Yayınlanınca ben sizi etiketlerim.
Lustwen Femtopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #19 Üniversiteli Jordi dedi: @Lustwen hocam şu an makale yazıyorum bu konu ile ilgili, tüm hatanızı çözecektir. Yayınlanınca ben sizi etiketlerim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Üniversiteli Jordi dedi: @Lustwen hocam şu an makale yazıyorum bu konu ile ilgili, tüm hatanızı çözecektir. Yayınlanınca ben sizi etiketlerim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
B blackonder Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #20 Yiğit Kurt dedi: Evet belirtmiştim destekliyor sadece desteklenmeyen tarafı işlemci. Genişletmek için tıkla... Aynen benimki de
Yiğit Kurt dedi: Evet belirtmiştim destekliyor sadece desteklenmeyen tarafı işlemci. Genişletmek için tıkla... Aynen benimki de