Windows 11 işlemci desteği

Merküt

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2020
Mesajlar
301
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarıma Insider üzerinden kayıt olarak Windows 11 indirecektim. İndirdim kurması kaldı. Fakat medyada 8. nesil ve üstü işlemcileri desteklediğini gördüm. "Intel(R) Core(TM) i5-6300HQ CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz" işlemcim var. 6. nesil olduğu için kabul etmiyormuş. Doğru mu? Sistem gereksinimlerinin hepsini karşılıyor bilgisayarım.
 
Bilgisayarıma Insider üzerinden kayıt olarak Windows 11 indirecektim. İndirdim kurması kaldı. Fakat medyada 8. nesil ve üstü işlemcileri desteklediğini gördüm. "Intel(r) Core(tm) i5-6300HQ CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz" işlemcim var. 6. nesil olduğu için kabul etmiyormuş. Doğru mu? Sistem gereksinimlerinin hepsini karşılıyor bilgisayarım.

Şimdilik öyle tam sürümde diğer nesillere de destek gelir muhtemelen.
 
Kim dedi sana kullanamazsın diye yazılı bir kaynağın var mı. MSDN veya şimdiki insider sürüm dahil uefi destekli her pc ye kurulur windows 11. TPM yoksa fixli iso çekersin o kadar onun dışında işlemcin eski yüklenemez çalıştıramaz gibi bir durum yok. Click bait editör haberlerine atlayıp sağda solda insanların kafasını karıştırmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı