Mitoloji Mafyası Centipat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 203 Yer Ankara 24 Şubat 2023 #11 553974 dedi: Evde Windows 10 dururken üstüne kuma getirilir mi hiç? Bence Windows 10'a bir şans verin. Genişletmek için tıkla... Ona şansı yıllardır veriyoruz zaten
553974 dedi: Evde Windows 10 dururken üstüne kuma getirilir mi hiç? Bence Windows 10'a bir şans verin. Genişletmek için tıkla... Ona şansı yıllardır veriyoruz zaten
emirhanlxrddd Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 335 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #12 Mitoloji Mafyası dedi: Hayır bunu hiç denemedim. BIOS'tan TPM kısmını da disable yaptım ama gene aynı sorun. Akşam bağlantıyı kesip tekrar deneyeceğim. Ne gibi sorunlarla karşılaştınız oyunlarda? Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu yapmak 10'a göre bir tık uzun sürdü, Brawlhalla oynuyorum ve maç sonrası aniden oyun atıyor, onun dışında yaptım şu an optimizasyonu ve RAM kullanımı konusunda 10'dan daha iyi.
Mitoloji Mafyası dedi: Hayır bunu hiç denemedim. BIOS'tan TPM kısmını da disable yaptım ama gene aynı sorun. Akşam bağlantıyı kesip tekrar deneyeceğim. Ne gibi sorunlarla karşılaştınız oyunlarda? Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu yapmak 10'a göre bir tık uzun sürdü, Brawlhalla oynuyorum ve maç sonrası aniden oyun atıyor, onun dışında yaptım şu an optimizasyonu ve RAM kullanımı konusunda 10'dan daha iyi.