Windows 11 işletim sistemi için key almak

w1nglessbird

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Şu anki bilgisayarımda Windows 10 kullanıyorum ve kendi hesabım tanımlı yakın zamanda yeni bir PC'ye geçeceğim alacağım PC FreeDOS yeni alacağım PC'ye Windows 11 yükleyeceğim ama lakin kafamda birkaç soru var.
1.Windows 11 kurmak için ISO mu indireyim yoksa yükleme medya oluşturması mı?
2.hesabımı diğer bilgisayara geçireceğim kendi Windows keyim uygulanır mı ve eğer key geçicekse şu anki PC'ye format atmam gerekir mi?

Selam. Şu anki bilgisayarımda Windows 10 kullanıyorum ve kendi hesabım tanımlı yakın zamanda yeni bir PC'ye geçeceğim alacağım PC FreeDOS yeni alacağım PC'ye Windows 11 yükleyeceğim ama lakin kafamda birkaç soru var.
2.hesabımı diğer bilgisayara geçireceğim kendi Windows keyim uygulanır mı ve eğer key geçicekse şu anki PC'ye format atmam gerekir mi?
1- Fark etmez.
2- Aktif olandan kesmen yeterli olacaktır. Formata gerek yok.

Key alırsanız Windows 10 keyide alabilirsiniz bazı sitelerde Windows 11 keyleri daha pahalı satılıyor Windows 10 keyleri Windows 11'de de çalışıyor.

Direkt o cihazı açıp ayarlardan "Windows Etkinleştirme" den de yapabilirsin.
Etkinleştirme kısmında bir şey göremedim key girme yükseltme var.
Bir de Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir digital lisans ile etkinleştirildi yazıyor.
Durumu yanlışta anlatmış olabilirim şu anki PC'de kullandığım key galiba hesaba tanımlı ve hesabımda bu PC'de açık ben kendi hesabımı yeni cihazda kullanmak istediğim için başlığı açtım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı