Windows 11 de büyük boyutlu ISO dosyalarını açmak için tıkladığımda arka planda sanki güvenlik taraması vs yapıyor gibi açmıyor 1 saat falan geçiyor öyle açılıyor. Nedeni ne olabilir, nasıl çözebilirim?
Bahsettiğin PowerISO yada UltraISO olabilir.Bunun için bir uygulaması vardı galiba, adını unuttum.
Muhtemelen.Bahsettiğin PowerISO yada UltraISO olabilir.
Sorun olduğunu sanmıyorum. (38 gb ISO yu açmasının 15 dakika sürdüğü mesajınıza dayanarak.)Windows 11 de büyük boyutlu ISO dosyalarını açmak için tıkladığımda arka planda sanki güvenlik taraması vs yapıyor gibi açmıyor 1 saat falan geçiyor öyle açılıyor. Nedeni ne olabilir, nasıl çözebilirim?
38GB oldugunu yeni gordum. Gayet normal o zaman 15dk surmesi.Sorun olduğunu sanmıyorum. (38 gb ISO yu açmasının 15 dakika sürdüğü mesajınıza dayanarak.)
Emin olmak istiyorsanız Windows kurulum ISO su ile test edin. 2-3 dakikayı aşmaz ise her şey normal denebilir.
EK NOT : ISO nun kaç dakikada açılacağı sadece boyuta göre değil içeriğe göre de değişir.
Hocam Wİndows 10 kullanırken 100GB büyük dosyaları açmak 2 dk sürüyorduSorun olduğunu sanmıyorum. (38 gb ISO yu açmasının 15 dakika sürdüğü mesajınıza dayanarak.)
Emin olmak istiyorsanız Windows kurulum ISO su ile test edin. 2-3 dakikayı aşmaz ise her şey normal denebilir.
EK NOT : ISO nun kaç dakikada açılacağı sadece boyuta göre değil içeriğe göre de değişir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.