Windows 11 ISO dosyası önerisi

HüseyinUygun

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Arkadaşlar merhaba Windows 11 ISO dosyası arıyorum. Technopat'ın kendi sitesindeki dosyayı indiriyorum fakat ISO olarak inmiyor direkt kurum olarak iniyor. Aciliyetle yardımcı olursanız sevinirim, sistem kapanıyor 10 dakikada bir.

Windows 11 ISO dosyası olduğuna emin olun ediyorum ISO içermeyen dosyaları indirip vakit kaybı yaşamak istemiyorum.

İndirdiğin aslında isoyu cd yada usbye yazma programı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    37,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    3,2 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteden indirebilirsiniz. Ayrıca eğer bilgisayarınızda TPM 2.0 veya Secure Boot yoksa bir dosyayı değiştirmeniz gerekiyor. Onun içinde bu videoyu izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1720619492544.png

Bu arada bende ISO inmiyor demişsiniz acaba fotoğrafta işaretlediğim yerden mi indiriyorsunuz?
1720619772427.png

Dosya Ekleri

• 1720619305583.png
    1720619305583.png
    40,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 1720619761228.png
    1720619761228.png
    142,1 KB · Görüntüleme: 61
Evet oradan indiriyorum, tekrar denedim hata alıyorum. Siz hata alıyor musunuz?

Tpm 2 ve secure boot nedir, Nasıl bakabilirim olup olmadığını. İlk kez sizden duyuyorum nedir ne işe yarar bilgi verir misin dostum öğleden beri uğraşıyorum hiç bir şekilde inmiyor iso DELİRECEĞİM.

Evet oradan indiriyorum, tekrar denedim hata alıyorum. Siz hata alıyor musunuz?

TPM 2 ve Secure Boot nedir, Nasıl bakabilirim olup olmadığını. İlk kez sizden duyuyorum nedir ne işe yarar bilgi verir misin dostum öğleden beri uğraşıyorum hiçbir şekilde inmiyor ISO DELİRECEĞİM.

Tam olarak olup olmadığını nereden bakıldığına hatırlamıyorum. Bana kalırsa TPM 2 ve Secure Boot olsa da olmasa da siz attığım videodaki adamın yaptığı gibi dosyayı değiştirin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı