4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 7 Temmuz 2021 #1 Ben Windows 11 kurdum ve her şeyin silinmesini istiyorum yani sıfırlanasını istiyorum. ISO indirdim. Direkt ISO'dan setup'a tıklayarak format atılır mı?
Ben Windows 11 kurdum ve her şeyin silinmesini istiyorum yani sıfırlanasını istiyorum. ISO indirdim. Direkt ISO'dan setup'a tıklayarak format atılır mı?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 7 Temmuz 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yararlanabilirsiniz. Artı 1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yararlanabilirsiniz.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı -1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 7 Temmuz 2021 #4 Er73748 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yararlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende USB yok işte direkt ISO ile setup tıklayıp kursam olmaz mı bütün her şey silinir değil mi? Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yararlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende USB yok işte direkt ISO ile setup tıklayıp kursam olmaz mı bütün her şey silinir değil mi?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 7 Temmuz 2021 #5 dertlioyuncu dedi: Bende USB yok işte direkt ISO ile setup tıklayıp kursam olmaz mı bütün her şey silinir değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O zaman bu videoyu kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
dertlioyuncu dedi: Bende USB yok işte direkt ISO ile setup tıklayıp kursam olmaz mı bütün her şey silinir değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O zaman bu videoyu kullanabilirsiniz.