Kurduğunuz deneme sürümü olacak. İnternetten windows anahtarı alarak etkinleştirebilirsiniz. 20-30TL fiyatı var.Arkadaşlar merhaba, Windows 11 ISO dosyasını indirdim. Setupa girmeden önce aklıma bir şey takıldı ya paralıysa diye üstelik Windows 11 Pro indiriyordu yüklesem ne olur?
Arkadaşlar merhaba, Windows 11 ISO dosyasını indirdim. Setupa girmeden önce aklıma bir şey takıldı ya paralıysa diye üstelik Windows 11 Pro indiriyordu yüklesem ne olur?
Kurduğunuz deneme sürümü olacak. İnternetten Windows anahtarı alarak etkinleştirebilirsiniz. 20-30TL fiyatı var.
Deneme sürümü kullanırsın sonra sağ altta etkinleştir yazar. Tam özellik kullanamazsın. Key alamdığın sürece para kesmez.
Evet.Yani bu kurabilirim anlamına mı geliyor?
Daha önce Windows kurduysanız aynı mantıkta çalışıyor yani bir süre deneme süresi olarak aktiflik oluyor daha sonra lisansı etkinleştirmediğiniz (zaten ekranın bir köşesinde (genellikle sağ altta) lisansı aktifleştirin diye belirir deneme süresi bitince) için bazı kişiselleştirmeleri yapamıyor ama genel olarak kullanıma devam edebiliyorsunuz.
Ayarlar > Kurtarma > Geri dön ile bunu yapabilirsiniz ama yapmadan önce imkanınız varsa oluşabilecek bir soruna karşı yedek almanız iyi olur.Hocam merhaba ben daha öncesinde Windows 10'u USB ile kurdum geri dönmek için yine USB'yimi kullanayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.