E EYPHR Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 142 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #11 e.n.e.s dedi: Windows 11'den Windows 11'e yükseltirken sıkıntı çıkabilir en alttaki ISO ile kurun bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam Rufus programımdan kurulum yaparken imajı No TPM No Secure Boot olarak seçmiştim fakat şu sorunu yaşadım Dosya Ekleri 1634236287952.png 25,1 KB · Görüntüleme: 4.107 Son düzenleme: 14 Ekim 2021
e.n.e.s dedi: Windows 11'den Windows 11'e yükseltirken sıkıntı çıkabilir en alttaki ISO ile kurun bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam Rufus programımdan kurulum yaparken imajı No TPM No Secure Boot olarak seçmiştim fakat şu sorunu yaşadım
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 14 Ekim 2021 #12 EYPHR dedi: Teşekkür ediyorum hocam Rufus programımdan kurulum yaparken imajı No TPM No Secure Boot olarak seçmiştim fakat şu sorunu yaşadım Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı USB'den başlatıp kurulum yapmayı deneyin.
EYPHR dedi: Teşekkür ediyorum hocam Rufus programımdan kurulum yaparken imajı No TPM No Secure Boot olarak seçmiştim fakat şu sorunu yaşadım Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı USB'den başlatıp kurulum yapmayı deneyin.