Windows 11 iyi bir seçenek mi?

KrusxX

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 kullanıcısıyım son zamanlarda genel olarak oyunlarda dahil çok performans kaybı yaşadım ve artık işletim sistemimden dolayı oldugunu düşünüyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim? Geçip performansta artı görenler var mı? Geçersem eski performansı yine yakalayabilir miyim?

Kesinlikle geçin. Zaten Windows 10 Ekim ayında Allah'a kavuşacak.

Peki temiz kurulum yapma işlemi kısa bir işlem mi? BIOS Update gibi elektrikler giderse sıkıntı çıkar mı ve performans sorunu düzelir mi?

O anakartın ile alakalı.

Bir de hangi oyunları oynuyorsun? Windows 11 yerine Linux'a geçebilirsin eğer Riot Games oyunları oynamıyorsan.

Elektrik kesilirse bilgisayar çöp olmaz. Ama bazı sorunlar çıkarabilir. O yüzden elektrik giderse yeniden format atın bence. Bu arada çok endişelenmeye gerek yok.

O anakartın ile alakalı.

Bir de hangi oyunları oynuyorsun? Windows 11 yerine Linux'a geçebilirsin eğer Riot Games oyunları oynamıyorsan.

Anakartım MSI B450M, genellikle FiveM oynuyorum.

Elektrik kesilirse bilgisayar çöp olmaz. Ama bazı sorunlar çıkarabilir. O yüzden elektrik giderse yeniden format atın bence. Bu arada çok endişelenmeye gerek yok.

SSD'niz varsa kısa sürede geçiş yapabilirsiniz. BIOS güncellemesi gibi stresli bir işlem değildir.

Optimizasyon ile sorunlar yaşanıyordu. Çözüldü mü Windows 11'de?

Anakartım MSI B450M, genellikle FiveM oynuyorum.

Optimizasyon ile sorunlar yaşanıyordu çözüldü mü Windows 11 de.

Sisteminize göre değişiyordur bence 1 yıldır Windows 11 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım uygulamalarda oyunlarda her şey performanslı olması gerektiği gibi.

windows 11 enterprise olanı daha iyi sanırım online bi oyunda karakter kısmen görünmezken yazdığım sürümde karekterde siliklik vs sorunu yoktu

windows 11 enterprise olanı daha iyi sanırım online bi oyunda karakter kısmen görünmezken yazdığım sürümde karekterde siliklik vs sorunu yoktu
Windows 11 Home yükleyeceğim. İlk defa yapacağım içinde ister istemez stres oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…