Merhabalar. İşletim sistemini daha yeni kurdum. Kurduğum günden normal çalışıyordu. Fakat bu güncelleştirmelerden sonra bilgisayar bayağı bir kasmaya başladı. O kadar fazla program da kurmadım zaten bilgisayara. Tüm programlar orijinal zaten bilgisayarımda. Crack falan kullanmadım. Hepsini resmi sitesinden aldım programların. Arada bir %temp% ve temp klasörlerin içeriğini siliyorum. Arka planda çalışan yazılımları ve servisleri de durdum. Sistemde Kaspersky var. Fakat ondan da olamaz diye düşünüyorum kasma falan. Şimdi bazılarınız diyebilir kasma ondan olabilir. Sanmıyorum arkadaşlar.
Bazen konfigürasyon sorunları olabiliyor. İşlemcin de çok tercih edilen bir işlemci olmadığından henüz Microsoft o işlemcinin konfigürasyonunu tam olarak geliştirmemiş olabilir. 10 kullanmaya devam
Denetim Masası >Sistem ayarları > Güç seçenekleri>Plan ayarlarını değiştir> Gelişmiş güç ayarlarını değiştir bölümüne girin ve Aşağıdaki resimdeki gibi ayarlayı uygulayın ve sisteminizi yeniden başlatın.
Aşağıdaki rehberleri uygulayın ve sorunun devam edip etmediğini bize bildirin.
Denetim Masası >Sistem ayarları > Güç seçenekleri>Plan ayarlarını değiştir> Gelişmiş güç ayarlarını değiştir bölümüne girin ve Aşağıdaki resimdeki gibi ayarlayı uygulayın ve sisteminizi yeniden başlatın. Eki Görüntüle 1327270 Eki Görüntüle 1327271
Aşağıdaki rehberleri uygulayın ve sorunun devam edip etmediğini bize bildirin.
Güç konusunda Dizüstü bilgisayarlar biraz daha güç gereksinimi fazla olabiliyor, Masaüstü bilgisayarlara göre.
Güç ayarlarından bu sorunu çözebilirsiniz.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki kodu girin.
Yönetici olarak çalıştırdım ve dediğiniz şekilde ayarladım. Şarjı çıkardığımda bir sağ tık yapayım dedim. Donuyor ve 4 saniye gibi geliyor. Bu arada yanlışım yok değil mi?
Bu arada video klasörüne girdiğimde üst kısımda dosya konumu olan yerde yükleme oluyor ve videolar öyle yüklenmeye açılmaya başlıyor. Bu dosya boyutlarına göre mi böyle yapıyor?