Windows 11 "KB5021255" güncellemesi incelemesi

Beck

Hectopat
Az önce geçmiş bulunuyorum, önceki sürüm ile neredeyse aynı birkaç tane ciddi bug fix ve güvenlik iyileştirmesi dışında (Görev Yöneticisi bugunu çözmüşler aslında büyük bir sorundu) kayda değer bir şey yok. Performans kaybı yaşamadım henüz, bir gün kullandıktan sonra konuyu güncelleyeceğim şimdilik her şey yolunda gibi görünüyor. Bug fix ve güvenlik iyileştirmesi içerdiği için geçmeniz mantıklı olacaktır öneriyorum.

Son düzenleme:
Az önce geçmiş bulunuyorum, önceki sürüm ile neredeyse aynı birkaç tane ciddi bug fix ve güvenlik iyileştirmesi dışında (Görev Yöneticisi bugunu çözmüşler aslında büyük bir sorundu) kayda değer bir şey yok. Performans kaybı yaşamadım henüz, bir gün kullandıktan sonra konuyu güncelleyeceğim şimdilik her şey yolunda gibi görünüyor. Bug fix ve güvenlik iyileştirmesi içerdiği için geçmeniz mantıklı olacaktır öneriyorum.
Bende şimdi yüklüyorum.

Güncelleme; Kısacası eğer sorun yaşıyorsanız yapın stabil gerçekten çok iyi.

Bir süredir win 11 22H2 sistemde (AMD Ryzen 5 5625U) donmalar yaşıyordum. Araştırdığımda KB5021255 güncellemesinin bazı ryzen sistemlerde kısa süreli donmalara neden olduğuna dair raporlar geldiği şeklinde haberlere rastladım. Bu güncellemeyi (Biraz uğraşarak ve otomatik yüklenmesini önlemek için ayar değişiklikleri yaparak) kaldırdım. Donmalar ortadan kayboldu. Yani haberi yapılan raporlar -en azından benim pratiğimde- doğru. (Bazı çevreler bunu AMD karşıtlığı olarak algılamış, ama bence win 11 ayıbı demek daha doğru.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı