Windows 11 KB5029263 sorunlu mu?

İfadeler: Mky
Hocam bende win 11 de sorunlu bu güncelleme, ses kayması yapıyor bilgisayarda. Videolarda ve Twitch yayınlarında arada pıt pıt yapıyor her yaptığında ses önden gitmeye görüntü geri kalmaya başlıyor. Ne alaka bilmiyorum ama bu güvenlik güncelleştirmesini kaldırınca düzeliyor. 2-3 gündür Opera GX te twitch ses kayması yapıyordu, sonra fark ettim ki youtube da da var aynı sorun. Başka browser (chrome, edge, mozilla vb.) deneyince de baktım aynı sorun devam ediyor.
En son windows güncellemelerini kaldırmayı denedim. KB5028948 numaralı güncelleştirmeyi silince bir şey değişmedi ama KB5029263 numaralı güvenlik güncelleştirmesini silince düzeldi ses kayması. Güncellemeyi otomatik tekrar yüklemiş, ses kayması yeniden geldi, silince yine düzeliyor. Wushowhide programıyla güncellemeyi gizlemeyi denedim ama hala otomatik buluyor bu güncellemeyi ve yüklemeye çalışıyor, nasıl iptal ederim başka türlü bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…