Windows 11 KB5029263 sorunlu mu?

Evet öyledir öyledir. Öyle bir dediniz ki sanki 10 senedir kullanıyorsunuz. Zaten adamakıllı çıkalı 2 yıl anca oldu.

Konu oluştur kısmında bile yarım yamalak falan yazıyor forumda.

Peki ben bu zamana kadar neden hiçbir sorun yaşamadım ilk çıktıktan 3 ay sonra kullanmaya başladım. Şu anda halen kullanıyorum.

Peki ben bu zamana kadar neden hiçbir sorun yaşamadım ilk çıktıktan 3 ay sonra kullanmaya başladım. Şu anda halen kullanıyorum.

Sisteminiz çok güçlü o zaman. Ayrıca çok kullanışsız. Wifi veya ses kısmına gitmek için 3-4 defa basıyorum. Ama Windows 10'da her şey elinin altında.

Bende geri Windows 10'a dönmeyi düşünüyorum. çünkü önceden Fortnite destansı ayarlarda DLSS açıkken sabit 165 alırken şu an 90-100 veriyor.
Windows 10 oyunlarda en stabil ayara ve performansa sahip işletim sistemidir.

Bende geri Windows 10'a dönmeyi düşünüyorum. çünkü önceden Fortnite destansı ayarlarda DLSS açıkken sabit 165 alırken şu an 90-100 veriyor.
Windows 10 oyunlarda en stabil ayara ve performansa sahip işletim sistemidir.

Evet ben de geçtim 1-2 hafta önce. Sistemden sisteme fark ediyor olabilir ama çoğunlukla Windows 10 daha performanslı.

Sisteminiz çok güçlü o zaman. Ayrıca çok kullanışsız. Wifi veya ses kısmına gitmek için 3-4 defa basıyorum. Ama Windows 10'da her şey elinin altında.
Wi-fi ve ses kısmına gitmek 3-4 defa tıklıyorum? Bir tıkla Wi-fi, ses, parlaklık, Bluetooth, uçak modu, erişilebilirlik, Gece ışığı ve pil tasarrufu özelliklerine erişilen kısım sizde yok sanırım😀?

Dosya Ekleri

• 1691777799619.png
    1691777799619.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 36
Düşman değil. Kullanışsız.

Hayır değil. 3.nesil Intel i5 işlemcimle kullanabiliyorum hatta oyun bile oynayabiliyorum gayet güzel şu edisyonu kötülemekten vazgeçin artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı