Çözüldü Windows 11 KB5063878 kaldırılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

belali31

Hectopat
Daha fazla  
Kendi kendine güncelleme yapmis ve ayarlar üzerinden kaldırma seçeneği bulunmuyor. CMD yönetici olarak çalıştırdım wusa /uninstall /kb:5063877ama Windows için güncelleme gerekli olduğundan silinemedi hatasını aldım. Güvenli moda geçip tekrar denedim DISM üzerinde de beceremedim kaldırmayı. Kurtarma noktası falan yok Shift'e basılı tutarak başlatıp kalite güncellemelerini de kaldıramadım çözüm yöntemi var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ayarlar> Sistem> Kurtarma menüsü altından sorunları Windows Update kullanarak düzelt yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatıp tekrar dener misiniz?
Ayarlar> Sistem> Kurtarma menüsü altından sorunları Windows Update kullanarak düzelt yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatıp tekrar dener misiniz?
Windows Update kullanarak düzelt yaptım kaldırdım güncellemeyi bilgisayarı yeniden başlattım ve güncelleme geçmişinde hala gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-24 183808.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-24 183808.png
    98,1 KB · Görüntüleme: 56
@belali31 sildikten sonra Windows Update'i kapattınız mi? Kapatmadıysanız, ondan dolayı tekrar yüklenmiş gibi gözüküyor.

Sildim güncellemeyi daha sonra 4 hafta ertele dedim güncellemeyi öyle başlattım yeniden zaten eski yüklenme tarihi gözüküyor 16.08.2025

Son düzenleyen: Moderatör:
Sildim güncellemeyi daha sonra 4 hafta ertele dedim güncellemeyi öyle başlattım yeniden zaten eski yüklenme tarihi gözüküyor 16.08.2025
Sanirim silinmiş güncelleme Get-WindowsUpdateLogile baktığım zaman loglarda güncelleme kodunu göremedim ayrıca wusa /uninstall /kb:5063878yaptığımda da "Güncelleştirme KB5063878 bu bilgisayara yüklenmedi" mesajını gösteriyor.

@belali31 Silinmiş o halde efendim.

İyi günler ben güncelleştirmeleri kaldır kısmınıdan kaldırdım. Yeniden başlatırken aniden hata penceresi geldi ama yeniden başlatılıdı güncelleştirme % oranına tamalandı yazıyordu bitti ve normal bir şekilde açıldı ayarlarda güncelleştirmeleri kaldır kısmında yok ama güncelleştirme geçmişinde duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı