Windows 11 KB5063878 güncellemesi yapılmalı mı?

Efranshn

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Kingston 1X32 5200 Mhz
SSD veya HDD modeli
MLD M700
Ekran kartı
ASUS 5060 Tİ 16 GB
Anakart
ASUSPrime 650 M-R
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Windows'un yeni güncellemesi (KB5063878) SSD'leri bozuyormuş, az önce Recep abinin videosunu izledim. Güncellemeyi kaldırmak için araştırma yaptım, bazı insanlar hata kodları alıyormuş veya güncelleme otomatik geri geliyormuş. Bir sonraki güncellemeye kadar ellemesem bir sıkıntı oluşur mu? Veya neler yapmalıyım?

@login Güncelleme gözükebilir. Ben yüklü güncellemeyi kaldırmaktan bahsediyorum.

Windows Update'i kapatmazsanız doğal olarak yeniden yüklenecek güncelleme?
cok kafam karıştı o zaman ben şuanlık bişey yapmıyım sadece güncelleştirmeyi duraklattım çünkü başka sürüme geçmeyi fln bilmiyorum tek yapabileceğim güncellemeyi silmek

Ama 23H2 sürümü için flash la kurulum lazım öyle de tüm her şeyi tekrardan kurmam gerekmezmi programlar falan.

Evet tabii ama eğer ikinci bir diskin varsa sorın olmaz. Yoksa da sorun değil var olan diskini ikiye bölüp istediğin programları oraya atabilirsin. böylece format atarken sadece c yi biçimlendirir veri kaybı yaşamazsın.

23H2'ye bana kalırsa düşmenize gerek yok. Zaten 24H2 ile de sorun yaşamamışsınız anlaşılan. Sadece güncellemeyi silip bir müddet Windows Update'i kapalı tutmanız sizin için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
o zaman sadece windows update kısmından gidip güncelleştirmeyi kaldıra basıyım bide update yi kapatayım bir yama gelene kadar

23H2'ye bana kalırsa düşmenize gerek yok. Zaten 24H2 ile de sorun yaşamamışsınız anlaşılan. Sadece güncellemeyi silip bir müddet Windows Update'i kapalı tutmanız sizin için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Bence var Windows 11 24H2 kadar sorunlu bir Windows güncellemesi görmedim ben. Sesler takılır oyunlar takılır başlat menüsü takılır. Adamlar CSM uyumluluğunu çöp ettiler daha ne olsun?
Bütün bunlardan bıkınca en sonunda 10'a geçtim tabii.
Windows 11 23H2 veya 10'a geçtiğinizde göreceksiniz ki PCIerde sıkıntı yokmuş sıkıntı Microsoft'un çıkardığı garabet 24H2 güncellemesiymiş.

Son düzenleme:
Sıkıntı olur mu bende yapsam.

Hayır hatta mümkünse 11 23H2'ye geçmeni öneriririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı