Windows 11 KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 11

halis burak

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1vBSzoHgj1lnEG3tesBsYdtPzppJjNl4v/view?usp=sharing
RAM
16
SSD veya HDD modeli
kingston 1 tb ram
Ekran kartı
rx5500xt
Anakart
asus prime b450 m-k
İşlemci
ryzen 5 5600
Merhaba arkadaşlar, bu hata ben bilgisayarda 1-2 ay önce FC 25 oynarken birden fişi çekince olmaya başladı.
Dump:minidump

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane konu neden açıyorsun? Diğer konunda desteğimi çekiyorum. Çünkü farklı farklı şeyler denersen ben takip edemem neler olup olmadığını. Bol şans

Hocam yok ondan değil bu konuyu açtığımda sadece bu hatayı vermeye başlamıştı mesela oyun oynarken ya da DC falan kullanırken sadece bunu veriyordu sonra da işte bilgisayarcıya götürdükten sonra yeni SSD takınca bu hatayı vermemeye başladı bende bu konuya bakmıyorum zaten konuya yazmıştım, o konuya yazmadan önce açtım bu konuyu sonra da tamirciye götürdüm işte. @claus

2 tane konu neden açıyorsun? Diğer konunda desteğimi çekiyorum. Çünkü farklı farklı şeyler denersen ben takip edemem neler olup olmadığını. Bol şans

Hocam lütfen çok ihtiyacım var gerçekten düzelmiyor sorun kafayı yiyeceğim en sonunda. @claus

@claus hocam?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…