Windows 11 key alınır mı?

Etkinleştirmeyi nasıl yaptınız hocam,
Direk key i Online etkinleştirme mi?
Yoksa manuel etkinleştirme mi?
Ya da ilk MAK key, sonra OEM key girerek mi?
Kurulumda anahtar yok diyip kurulumu tamamladım.Daha sonra Ayarlar-Etkinleştirme-Ürün anahtarını değiştir dedim keyi girdim direkt etkinleşti.Cmd den kontrol ettim Windows 11 Pro Oem şeklinde lisanslı görünüyor.

Son düzenleme:
Kurulumda anahtar yok deyip kurulumu tamamladım. Daha sonra Ayarlar-Etkinleştirme-Ürün anahtarını değiştir dedim keyi girdim direkt etkinleşti. CMD'den kontrol ettim Windows 11 Pro OEM şeklinde lisanslı görünüyor.

Vallahi hocam aynı OEM'i 6 kişiye verdim sıkıntı cıkmadı, hepside manuel etkinleştirme ile etkinleştirdik. 8 ay onceleriydi.
Satıcılar keyi Online etkinleştirme, yoksa manuel mi yapıyor diye sordum.
Son zamanlarda satıcılar;
Forumda gordugumuz MAK key uzerine oem/retail girme durumuyla karsılastık (ilk anda işe yarıyor 5 PC etkinleştirdik)
Ama ileride ne olacak bilemiyoruz. Bunu anlamaya calısıyoruz.
Forumda bilgi verirken insanları yanılmayalım diye.
MAK uzeri blacklıst OEM key girdik etkinleştirdi, artık bakacağız geri donen olmadı.
Home da sıkıntı yok, bireysel odugu için kolay blacklist olmuyor.
Aynı Home ile 20'ye yakın etkinleştirdik.
Key hala aktif, hesabada baglanıyor.

Linktekini almayın MAK bu.

OEM lisans alın OEM lisans 1 kere etkinleşince ana kartınıza yapışır ve her format sonrası otomatik etkinleşir.
Mak dahi olsa benim aldığım uygun fiyatlı olan Microsoft hesabıma otomatik olarak ilintilendi ve ne zaman format sonrası hesabıma login yapsam Windows'um etkinleşiyor otomatik olarak. Yani format sonrası silinmiyor veya kaybolmuyor.

MAK keyler belli bur süre sonra patlar.

Yani sonsuza kadar devam etmez.
Yani 4 senedir patlamıyor. Maşallahı var demek ki. Ayrıca Sağlam Lisans sitesi böyle bir durum olması karışsında gerekli desteği her zaman veriyor. Öyle herkese aynı Key'leri veren bir firma değil. Sizin bahsettikleriniz büyük ihtimalle 20 30 TL'ye Trendyol'da falan satılanlar.

Yani 4 senedir patlamıyor. Maşallahı var demek ki. Ayrıca SağlamLisans sitesi böyle bir durum olması karışsında gerekli desteği her zaman veriyor. Öyle herkese aynı Key'leri veren bir firma değil. Sizin bahsettikleriniz büyük ihtimalle 20 30 TL'ye Trendyol'da falan satılanlar.

MAK dahi olsa benim aldığım uygun fiyatlı olan Microsoft hesabıma otomatik olarak ilintilendi ve ne zaman format sonrası hesabıma login yapsam Windows'um etkinleşiyor otomatik olarak. Yani format sonrası silinmiyor veya kaybolmuyor.

Dli gorumtu at bakalım hocam MAK mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı