Windows 11 key alınır mı?

Yani 4 senedir patlamıyor. Maşallahı var demek ki. Ayrıca Sağlam Lisans sitesi böyle bir durum olması karışsında gerekli desteği her zaman veriyor. Öyle herkese aynı Key'leri veren bir firma değil. Sizin bahsettikleriniz büyük ihtimalle 20 30 TL'ye Trendyol'da falan satılanlar.
Bu adamlar daha düne kadar korsan yazılım dağıtıyorlardı Sağlamindir sitesinde. Doğal olarak bugün "hadi key satıyoruz" dediklerinde insanlar bunların meşruiyetini sorguluyor. Ben mesela oradan key almaktansa MAS ile etkinleştirmeyi tercih ederim.

Cmd yönetici:
slmgr.vbs -dli enter
Gelen ekran goruntusunde lisans turu, etkinleştirme durumu yazar.
1744722230062.png

Bu çıktı. Ben de bu şeyi sorgulamayı ilk defa öğrendim. Siz bildiğiniz için daha net yorum yaparsınız :D

Bu adamlar daha düne kadar korsan yazılım dağıtıyorlardı Sağlamindir sitesinde. Doğal olarak bugün "hadi key satıyoruz" dediklerinde insanlar bunların meşruiyetini sorguluyor. Ben mesela oradan key almaktansa MAS ile etkinleştirmeyi tercih ederim.
Yani şahsen 5 6 kere, eşe dosta da 8-10 kere Windows ve ofis key aldırmışımdır. Bir kere bile problem çıkmadı, duymadım kimseden bir şey.

Keyiniz Retail, MAK degil😁
Bu iyi bir şey mi yani? MAK olsa nasıl bir ibare olurdu hocam?

Yani şahsen 5 6 kere, eşe DOS'ta da 8-10 kere Windows ve ofis key aldırmışımdır. Bir kere bile problem çıkmadı, duymadım kimseden bir şey.

Bu iyi bir şey mi yani? MAK olsa nasıl bir ibare olurdu hocam?

İyi bir şey Retail olması👍
MAK olsaydı MAK yazardı, ileride formattan sonra etkinleştirmede “yukleme sınırı asıldı” hatasından etkinleştiremezdin.
Baska key aramak zorunda kalırdın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı