Windows 11 key nasıl farklı SSD'ye aktarılır?

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben farklı SSD almayı düşünüyorum. Sanırım anakarta gömülü oluyor bu OEM ama ben diğer SSD'yi satacağım. Nasıl diğerine aktarabilirim?

nasıl yaptığınızı anlatır mısınız?
Tam olarak yöntemi hatırlamıyorum çünkü ilk w10 çıktığında eşleştirme yapmıştım. Internette vardır muhtemelen. Gecenlerde komple sistemi değiştirdim, Microsoft hesabi ile giriş yaptığımda key'i bu sistemde kullanıp kullanmayacağıma dair uyari verdi. Onaylayınca eski lisansim ile kullanmaya devam ediyorum.

Microsoft hesabi ile eşleştirirseniz farklı bir donanıma aktarabiliyorsunuz. Şahsen yaptığım bir işlem.
OEM anahtarın anlamını bilmiyorsunuz galiba? Öyle yorumladım.

Sadece hocam sıfır alırsam Windows BIOS üzerinden girişte Windows anahtarı soruyor sanırım ama. Dediğiniz gibidir muhtemelen şifre sormadan girer direkt.
Bilgisayarı freedos alırsanız veya anahtarı olan bir sistemin anakartını değiştirirseniz anahtarınız olmaz.

OEM anahtarın anlamını bilmiyorsunuz galiba? Öyle yorumladım.
OEM'nin anlamı biliyorumda, siz sanırım böyle bir sistemin olduğunu bilmiyorsunuz. Öyle yorumladım? B450 anakartımda yaklaşık 4 yıldır kullandığım key'i 5 ay önce satın almış olduğum AM5 sisteminde kullandım. Lisans türü OEM.

OEM'nin anlamı biliyorumda, siz sanırım böyle bir sistemin olduğunu bilmiyorsunuz. Öyle yorumladım? B450 anakartımda yaklaşık 4 yıldır kullandığım key'i 5 ay önce satın almış olduğum AM5 sisteminde kullandım. Lisans türü OEM.
İnternetten aldığınız anahtarlar asıl OEM anahtarlar gibi davranmıyorlar??? Siz ne yaşıyorsunuz? Sitelerden aldığınız keyler asıl lisanslar gibi çalışmazlar ki zaten? Ben yıllardır OEM anahtarlı donanımlar kullanıyorum ama hiç aktaramadım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı