Windows 11 key nereden alınır?

kznaura

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Rtx 5060
Anakart
Msi H610
İşlemci
İ5 14400F
Bu hafta sonu yeni bilgisayarım gelecek. Windows 11 kuracağım ancak Windows 10 gibi Windows'u etkinleştir gibi garip yazılar çıkıp sinirimi bozacak mı bilmiyorum. Sizden key alabileceğim güvenli siteler için öneri almaya geldim.

Mak keyler internette bulunuyor. Retail Oem keylerde trendyolda var. Boşuna gidip 100 tl falan vermeyin 35tl civarına var trendyolda.

Bu hafta sonu yeni bilgisayarım gelecek. Windows 11 kuracağım ancak Windows 10 gibi Windows'u etkinleştir gibi garip yazılar çıkıp sinirimi bozacak mı bilmiyorum. Sizden key alabileceğim güvenli siteler için öneri almaya geldim.
Almanıza gerek yok,internette var. Ve o key satan (20 30 liraya) bir farkı da yok.

Key türleri tam olarak ne anlatıyor? OEM, Retail hepsi mantıken Windows 11 olmuyor mu?

10/11 aynı keydir.
Home surum: oem/retaildir. Piyasada free Retail bildipim 300 civarı var.
Kolay blacklist olmaz. Bireysel oldugu için.
Pro: oem/retail/MAK tır. Piyasada free olarak yine bulunur. Ama blacklist çabuk olur.
Çunkü Pro iş/kurumsallık yonu oldugu için.
Satıcılar Pro surumde genellikle ilk MAK verir etkinleştirme yaptırır. Çunku MAK key ortalama 2000 ve uzeri PC etkinleştirilebilir.
Sonra ister blacklist olmus olsun oem/pro verirler. Keyi girince PC oem/pro olur.
Bunun için para vermeye gerek yok.
Satıcılar size MAK keyi satmış olur aslında.
Forumda 150TL'ye MAK satın alan görduk, aynı key free olarak paylasılanlardandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı