Windows 11 key nereden satın alınır?

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar iyi günler. Ben crackli olarak Windows 11 kullanıyordum yaklaşık 9 ay sonra yani bugün tekrardan Windows etkinleştir ibaresi geldi. Ben tekrar crack yapmak yerine key satın almak istiyorum. Nereden güvenilir şekilde alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl önce buradan almıştım, 2 kere format attım çevrimiçi hesap kullanıyorum key girmeme gerek kalmamıştı.

Ben buradan almıştım iki kere birkaç sene önce bir sıkıntı olmadı ama önceki mesajlarda da yazıldığı gibi pttavm üzerinden de alınabilir hatta fiyatı da daha ucuz görünüyor şu an. Alternatif olsun diye attım bunu da.

1 yıl önce buradan almıştım, 2 kere format attım çevrimiçi hesap kullanıyorum key girmeme gerek kalmamıştı.

Ben son Windows 11 keyi PTT AVM üzerinden almıştım. Satın alındıktan kısa süre sonra satıcı mail atıyor.

Ben buradan almıştım iki kere birkaç sene önce bir sıkıntı olmadı ama önceki mesajlarda da yazıldığı gibi PttAVM üzerinden de alınabilir hatta fiyatı da daha ucuz görünüyor şu an. Alternatif olsun diye attım bunu da.

Arkadaşlar satıcı bu mu acaba?

Arkadaşlar satıcı bu mu acaba?

Ben Pinti Store'dan almıştım.

Güvenilir diyorsanız bende oradan alayım hocam. Satıcı hafta sonu olmasına rağmen direkt yollar mı acaba?

Ben aldım sıkıntı yaşamadım, 1 gün içerisinde gönderilmişti.
Açıklamada böyle bir ibare var ama ben format atmama rağmen dediğim gibi tekrar bir key girmeme gerek kalmadı.
1686500479007.png

Ben aldım sıkıntı yaşamadım, 1 gün içerisinde gönderilmişti.
Açıklamada böyle bir ibare var ama ben format atmama rağmen dediğim gibi tekrar bir key girmeme gerek kalmadı.
Eki Görüntüle 1816710

Çok saçma Benin bildiğin anakarta gömülü oluyor sadece o sistem üzerinden kullanabiliyorsunuz ama sıfırlayınca neden gitsin ki zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı