Windows 11 key sorun çıkarır mı?

DKB

Hectopat
Daha fazla  
Toplama bilgisayarımı ilk aldığım zaman çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için Windows kurmuştuk, süresi bittiğinde korsan bir şekilde aktifleştirmiştik. Ondan sonra tabii yine süresi bitti ve uzun süredir etkinleştirilmemiş bir şekilde kullanıyorum. Ucuz tek seferlik keylerden alıp etkinleştirmek istiyorum ama sıfırlamak gibi bir niyetim yok, sizce bir sorun çıkar mi? Daha once laptopum için key kullanmıştım ve memnunum. Eskiden korsan olan Windows üzerine sorun olur mu bilemedim. Yedekleyemeyecek kadar çok fazla dosyam var.

Ben KMS38 kullanıyorum çok iyi Windows'u 2038e kadar aktif ediyor ama doğru KMS sunucusunu bulmak zor.

O işlere tekrar girmek istemiyorum. Keyler çok ucuz zaten onlardan almayı düşünüyorum.

Toplama bilgisayarımı ilk aldığım zaman çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için Windows kurmuştuk, süresi bittiğinde korsan bir şekilde aktifleştirmiştik. Ondan sonra tabii yine süresi bitti ve uzun süredir etkinleştirilmemiş bir şekilde kullanıyorum. Ucuz tek seferlik keylerden alıp etkinleştirmek istiyorum ama sıfırlamak gibi bir niyetim yok, sizce bir sorun çıkar mi? Daha once laptopum için key kullanmıştım ve memnunum. Eskiden korsan olan Windows üzerine sorun olur mu bilemedim. Yedekleyemeyecek kadar çok fazla dosyam var.
En kötü ihtimal alıcağınız ucuz MAK Key birinde patlar ve sizinkide devredışı olur. Tekrar almak zorunda kalırsınız. Ama bu yarın mı yoksa 10 yıl sonramı? Onu bilemez kimse.
Sonuçta bu anahtarların sınırı oluyor ve aynısını herkese satıyorlar.

Key'i aktif etmeden önce eski korsan etkinleştirme dosyalarının silindiğinden emin olun yeterli.

En kötü ihtimal alıcağınız ucuz MAK key birinde patlar ve sizinkide devre dışı olur. Tekrar almak zorunda kalırsınız. Ama bu yarın mı yoksa 10 yıl sonra mı? Onu bilemez kimse.
Sonuçta bu anahtarların sınırı oluyor ve aynısını herkese satıyorlar.

Key'i aktif etmeden önce eski korsan etkinleştirme dosyalarının silindiğinden emin olun yeterli.

Yok aldığım key farklı bir tür şu an hatırlamıyorum ama birkaç türü var biliyorsunuzdur. Bilgisayar sıfırlanınca gitmeyen keylerden. Tamamdır o zaman bilgisayarda öyle bir dosya kaldıysa onu bile sanmıyorum ama temizlerim.

Yok aldığım key farklı bir tür şu an hatırlamıyorum ama birkaç türü var biliyorsunuzdur. Bilgisayar sıfırlanınca gitmeyen keylerden. Tamamdır o zaman bilgisayarda öyle bir dosya kaldıysa onu bile sanmıyorum ama temizlerim.
OEM veya Retail aldınız ozaman. Bir mahsuru yoktur.

"slmgr -dli" komutu ile KMS olup olmadığı gözüküyor. Malwarebyte'la da korsan yazılım kaldıysa temizlenir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı