Çözüldü Windows 11 key Windows 10'da çalışır mı?

• Konuyu başlatan K3R1M
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.247
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

K3R1M

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam, orijinal Windows 11'li PC kullanıyorum. Bilgisayarıma format atacağım ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Ürün anahtarı Microsoft hesabıma bağlı dijital lisans şeklinde. Ben bu hesabı Windows 10'da kullanırsam bilgisayarım etkinleşir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@alicsndemir temiz kurulum ile 11'den 10'a geçtim ben. Çalışıyor.

1680128749049.png
Microsoft hesabına bağlı lisanslar formattan sonra oturum açıldığı zaman aktif hale geliyor.

@alicsndemir forum içerisinde biraz gezinin özellikle programlama ketegorisi içerisinde. Beni mutlaka görürsünüz :)

Microsoft hesabına bağlı lisanslar formattan sonra oturum açıldığı zaman aktif hale geliyor.

@alicsndemir forum içerisinde biraz gezinin özellikle programlama ketegorisi içerisinde. Beni mutlaka görürsünüz :)

Bugün bile çok kez gördüm hocam insanlara yardımcı oluyorsunuz bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz ne kadar teşekkür etsek azdır. Kolay gelsin. ☺️

Son olarak ayarlara giriniz. Windows Update altında etkinleştirme sekmesi var. Eğer bilgi kısmı içinde "Windows Microsoft hesabınıza bağlı dijital bir lisans ile etkinleştirildi" yazıyorsa neredeyse %100 sorunsuz çalışacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı