Peyderpey Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma format attım key geri geliyor diye duydum fakat gelmedi. Format atmadan önce bilgisayarımda internet çekmediğinden productkey'e de bakamadım. Ne yapacağım ben? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2024
Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma format attım key geri geliyor diye duydum fakat gelmedi. Format atmadan önce bilgisayarımda internet çekmediğinden productkey'e de bakamadım. Ne yapacağım ben?
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.876 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #21 Peyderpey dedi: Aralarında fark var mı peki sorun çıkartır mı bilgisayarımda? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fark yok; 5000 TL Microsoft 300 TL sitelerden Free internet ten hepsi aynı işi yapıyor Artı 0 Eksi
Peyderpey dedi: Aralarında fark var mı peki sorun çıkartır mı bilgisayarımda? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fark yok; 5000 TL Microsoft 300 TL sitelerden Free internet ten hepsi aynı işi yapıyor
KS KS Peyderpey Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #22 snop02 dedi: Hiçbir fark yok; 5000 TL Microsoft 300 TL sitelerden Free internet ten hepsi aynı işi yapıyor Genişletmek için tıkla... Güncelleme alıyormu peki. Artı 0 Eksi
snop02 dedi: Hiçbir fark yok; 5000 TL Microsoft 300 TL sitelerden Free internet ten hepsi aynı işi yapıyor Genişletmek için tıkla... Güncelleme alıyormu peki.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.876 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #23 Peyderpey dedi: Güncelleme alıyor mu peki. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirmeyi zaten Microsoft'tan yapıyorsun, lisanslı oluyor. Tum guncellemelei alıyor. Artı 0 Eksi
Peyderpey dedi: Güncelleme alıyor mu peki. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirmeyi zaten Microsoft'tan yapıyorsun, lisanslı oluyor. Tum guncellemelei alıyor.
KS KS Peyderpey Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #24 snop02 dedi: Etkinleştirmeyi zaten Microsoft'tan yapıyorsun, lisanslı oluyor. Tum guncellemelei alıyor. Genişletmek için tıkla... Ben YouTube den bakıp etkinleştirdim onada gelirmi gelmezse eğer sonradan kodu degissem gelirmi. Artı 0 Eksi
snop02 dedi: Etkinleştirmeyi zaten Microsoft'tan yapıyorsun, lisanslı oluyor. Tum guncellemelei alıyor. Genişletmek için tıkla... Ben YouTube den bakıp etkinleştirdim onada gelirmi gelmezse eğer sonradan kodu degissem gelirmi.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.876 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #25 Peyderpey dedi: Ben YouTube'dan bakıp etkinleştirdim ona da gelir mi gelmezse eğer sonradan kodu degissem gelir mi? Genişletmek için tıkla... Key ile yaptıysan sıkıntısız alırsın, diger yontemlerle ilgili bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
Peyderpey dedi: Ben YouTube'dan bakıp etkinleştirdim ona da gelir mi gelmezse eğer sonradan kodu degissem gelir mi? Genişletmek için tıkla... Key ile yaptıysan sıkıntısız alırsın, diger yontemlerle ilgili bir fikrim yok.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #26 İlhan TC dedi: Güvenilir olduğunu düşünmüyorum tavsiye edilmez. Genişletmek için tıkla... Sadece fabrikadan kopyalıyorlar Ters bir durum yok. Artı 0 Eksi
İlhan TC dedi: Güvenilir olduğunu düşünmüyorum tavsiye edilmez. Genişletmek için tıkla... Sadece fabrikadan kopyalıyorlar Ters bir durum yok.