Windows 11 keyi nereden alınır?

Ve halen Windows 11 için bile işe yarıyor
Fixlenecegini sanmam Microsoft bilerek izin veriyor. Sırf bu yöntem sayesinde eski bilgisayarlarında linux yerine ltsc kullanan bi dolu insan var. Windows kurumsal şirketlerden deli gibi para basıyor onlarda güvenlik korkusundan bu yönteme girişmez zaten.

Fixlenecegini sanmam Microsoft bilerek izin veriyor. Sırf bu yöntem sayesinde eski bilgisayarlarında Linux yerine LTSC kullanan bir dolu insan var. Windows kurumsal şirketlerden deli gibi para basıyor onlarda güvenlik korkusundan bu yönteme girişmez zaten.

Zamanında crackli W7leri bile orijinal yaptı,
O zaman daha sinyali vermişti.
İsterse bunu kapatması çok kolay.
Ama bireyselde kullanıcı, kurumsalda da kullanıcı oluyor. Boylece pazarı pekiştiriyor.
Kurumsal, Office ve bireysel reklamlardan yılda miltarlarca USD kazanıyor.

Zamanında crackli W7leri bile orijinal yaptı,
O zaman daha sinyali vermişti.
İsterse bunu kapatması çok kolay.
Ama bireyselde kullanıcı, kurumsalda da kullanıcı oluyor. Boylece pazarı pekiştiriyor.
Kurumsal, Office ve bireysel reklamlardan yılda miltarlarca USD kazanıyor.
Tam olarak zamanında crackli windows 7ler windows 10 yükseltildigi vakit oluşan açıktan faydalanıyor zaten HWID aktivasyonu.

Tam olarak zamanında crackli Windows 7'ler Windows 10 yükseltildigi vakit oluşan açıktan faydalanıyor zaten HWID aktivasyonu.

Aynen, sonra kapatabilirdi, ama kapatmadı.
Hatta aklımda kaldığı kadarıyla, HWID'i Microsoft sızdırdı diye biliyorum.

Aynen, sonra kapatabilirdi, ama kapatmadı.
Hatta aklımda kaldığı kadarıyla, HWID'i Microsoft sızdırdı diye biliyorum.
Ben zamanında bu şekilde bedava edindiğim keyi yaklaşık 10 yıl kullanmıştım korsan windows 7 > windows 10 home > windows 11 home şeklinde :D

Windows 8 ve 8.1 çok kötüydü be key vermeyince belli sürede bir restart atıyordu pcye çocukluk travması oldu.

Ben zamanında bu şekilde bedava edindiğim keyi yaklaşık 10 yıl kullanmıştım korsan Windows 7 > Windows 10 Home > Windows 11 Home şeklinde :D

Windows 8 ve 8.1 çok kötüydü be key vermeyince belli sürede bir restart atıyordu PC'ye çocukluk travması oldu.

Aslında XP zamanında da vardı.
Keyleri Vietnam ve Çin forumlarından alıyorduk.
Key girince hata kodu sonu 08/20, slui 4 ile manuel etkinleştirme.
W7 genellikle Ultimate key paylasılırdı.
8/8.1 Skype ile etkinleştirirdik forumlarda, yapamayanlara “onay kimliği” alırdık İngiltere den😁.
10/11 yine aynı slui 4, degişen bir şey yok.
2000'den fazla key vermişiktir herhalde 15 yıl civarında.😁

Lisans almak yerine şu konuyu uygulayın:
Herkes kullanıyor ve kesinlikle güvenli bir yöntem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı