Windows 11 kilit duvar kâğıdı değişmedi

hlm_m0371

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo İdeaPad Gaming 3 15IHU6
Meslek
Serbest
Arkadaşlar;
Windows bilgisayarımdaki duvar kâğıtlarımdan sıkıldım ve değiştirmek istedim. Masaüstündeki duvar kâğıdı istediğim gibi, ama kilit ekranındaki değiştirmek istediğim duvar kâğıdı bilgisayaı kapatıp açtıktıktan sonra Windows 11'in kendi duvar kâğıdı çıkıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Not olarak, Win logo + l kombinasyon tuşu yaparken o ayarladığım duvar kâğıdı ekranda görünüyor, sadece bilgisayarı çalıştırdığımda Windows'un kndi mavi çiçekli duvar kâğıdı çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar>kişiselleştirme>kilit ekranı kısmına gelip kilit ekranınızı kişiselleştirin kısmından resimi seçip fotoğraflara göz at seçeneğinden kendi koyduğunuz resmi seçin.

Ayarlar>kişiselleştirme>kilit ekranı kısmına gelip kilit ekranınızı kişiselleştirin kısmından resimi seçip fotoğraflara göz at seçeneğinden kendi koyduğunuz resmi seçin.
dün yaptım uğraştım. Ona rağmen bilgisayarı çalıştırdığımda ayarladığım gibi gelmiyor, yoksa duvar kağıdı seçili. Acaba cache temizleme yada duvar kağıdı formatını mı değiştirsem png den jpege falan, yada başka birşey, güncelleme beklemem gerekir sanırım. Düşüncen nedir, Hocam ?

Dün yaptım uğraştım. Ona rağmen bilgisayarı çalıştırdığımda ayarladığım gibi gelmiyor, yoksa duvar kâğıdı seçili. Acaba cache temizleme ya da duvar kâğıdı formatını mı değiştirsem PNG'den JPEG'e falan, ya da başka bir şey, güncelleme beklemem gerekir sanırım. Düşüncen nedir, hocam?

Olabilir deneyin. Kilit ekranına koyduktan sonra fotoğrafı siliyor musunuz?

Burada söylenenleri yaptım ve oldu. Çözüm olarak işaretlenmeli.
O zaman benim bilgisayarda yada ayarlarda birşey olmalı. belki windows sürümü farklı olmalı.

Yeniden başlattım, Öncesinde prefect, temp dosyalarını temizledim, kayıt defteri düzeltme programı kullandım, hala aynı.

Arkadaşlar bu duvar kağıdı sorununda başka birşey var. Bu sefer windowsun kendi başka duvar kağıdını seçtim. Bilgisayarı çalıştırdığımda ilk karşılaşığım sorum olan aynı duvar kağıdı çıktı. sizce ne yapmalıyım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı