Selamlar. Benim klavyem Türkçe harfleri yazmiyor. Simdiden soyleyeyim kisayol tuslarini denedim ama olmuyor. Baska dil paketi de yuklu degil. Yardimci olursaniz cok iyi olur.
Selamlar. Benim klavyem Türkçe harfleri yazmiyor. Simdiden soyleyeyim kisayol tuslarini denedim ama olmuyor. Baska dil paketi de yuklu degil. Yardimci olursaniz cok iyi olur.
Başlat’a ve ardından (dişli çark şeklinde olan) Ayarlar simgesine tıklayın.
“Zaman ve Dil”i tıklayın.
Soldaki gezinme bölmesinde “Dil”i tıklayın.
“Tercih edilen diller bölümünde” dilinizi (yani “İngilizce”) ve ardından “Seçenekler”i tıklayın.
“Klavyeler”e gidin ve ardından “Klavye ekle”yi tıklayın. Açılır menüde eklemek istediğiniz klavye dilini tıklayın.
Ayarları kapatın. Windows’a ikinci bir klavye dili eklediğinizde, ekranın sağ alt köşesinde görev çubuğunda bir dil kontrol düğmesi görünecektir. Tıklayın ve beliren açılır menüden klavyenizle kullanmak istediğiniz dili seçin.
Orijinal klavye dilinize geri dönmek için her zaman görev çubuğuna dönebilirsiniz.
./']
Dusunceme gore ben dun Windows tusum calismiyor diye regeditden keyboard layouts u silmistim ondan olabilir diye dusunuyorum nasıl duzeltebilirim bilmiyorum.
Dusunceme gore ben dun Windows tusum calismiyor diye regeditden keyboard layouts u silmistim ondan olabilir diye dusunuyorum nasıl duzeltebilirim bilmiyorum.
W11'de olduğunuz için tam bilmiyorum açıkçası. W10'a dönmek isterseniz dönebilirsiniz fakat dönmek istemiyorsanız arama kısmına sistem geri yükleme yazın.