Çözüldü Windows 11 KMSpico ile etkinleştirilince sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

917892

Femtopat
Merhaba, Windows 11'i bu videodaki yöntemle etkinleştirmiştim. Sisteme herhangi bir zararı olur mu?
Başka bir Windows key alıp ürün anahtarını değiştirsem bu KMS ile etkinleştirmeden kurtulabilir miyim?
Format attım fakat etkinleştirme kısmında "Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi yazıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Dostum videoya yeni baktim bu KMS Pico degil. Bu direk KMS yani guvenli (benim attigim link bu zaten). Yani kullanabilirsin boyle bir problem olmaz.
Basitçe anlatmak gerekirse, KMS (Key Management Service) şunu yapar:

Bir şirketteki Windows ya da Office gibi yazılımların tek tek internete çıkıp Microsoft’a etkinleşmeye çalışması yerine, hepsi şirketteki tek bir KMS sunucusuna bağlanarak etkinleşir.

KMS sunucusu da bu cihazlara "tamam, sen lisanslısın" der ama bunu sürekli kontrol eder (180 günde bir yenileme ister). Bu sayede lisanslar merkezi şekilde yönetilir.

Yani KMS:

• Şirket içi etkinleştirme sunucusudur.

• Cihazlara "lisanslısın" izni verir.

• Cihazlar belli aralıklarla bu izni tazeler.

KMS korsan değil, Microsoft’un kurumsal lisans sistemidir.
Ama bazı kişiler bunu korsan yollarla taklit ederek yasa dışı etkinleştirme yapar. Örneğin : kms pico.

İsterseniz github hesabından anlattıklarımı doğrulayabilirsiniz.

Bedava peynir fare kapanında olur boş iş.

Hem Microsoft yayinlamis, hem acik kaynak, hem kotu bir geri bildirim yok. Yine de sen bilirsin ancak kodlari biraz incelersen sevinirim. Tabii biliyorsan.
Bilmem kaç bin liraya lisans satan adam gitmiş bunu yayınlamış öyle mi? Bildiğin kaçak yöntem işte. E7400 sistemde kullandım ben bunu yavaş olunca anlaşılıyordu, gene yamuldu bilgisayar değişen bir şey yok.

Baska bir şey diyemeyecegim. Dusuncelerimiz ayri. Sen yoluna, ben yoluma. Kal sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…