Hocam OEM keyler yalnızca bilgisayar üreticilerine satılır.. Bilgisayar üreticileri de artan, fazla gelen OEM keyleri ucuza satıyorlar. Durum bundan ibaret diye biliyorum.
Yasal olup olmadıkları hep tartışılır. Bence yasaldır, sonuçta Microsoft şirketine para kazandırıyorlar.
Hocam OEM keyler yalnızca bilgisayar üreticilerine satılır. Bilgisayar üreticileri de artan, fazla gelen OEM keyleri ucuza satıyorlar. Durum bundan ibaret diye biliyorum.
Yasal olup olmadıkları hep tartışılır. Bence yasaldır, sonuçta Microsoft şirketine para kazandırıyorlar.
Microsoft sertifikalı bir çözüm sağlayıcı bulun. Microsoft çözümleri belirlerken ve uygularken yardım alın. Yakınlarınızdaki deneyimli, sertifikalı iş ortaklarını arayın.
Dostum adama crack ile aynı olduğunu bilmeden öneriyorsunuz ben de "crack ile aynı şey" diyorum. Crack'i savunuyorum zaten kimse o fiyata bir işletim sistemi kullanmaz. Ya tamamen yasal alın ya da hiç almayın. Kendinizi orijinal kullanıyorum diye avutmayın.
Ha diyorsan "crack ile aynı şey olduğunu biliyorum ben böyle istedim." istediğin kadar al kullan. Ama burda bilmiyor gibi duruyorsunuz.
Bilgisayarı windows 10lu aldım o günün kuruyla 140$ (win 10 yurt dışı fiyatı) 800₺ yapıyor orijinal olması için bilgisayarı win 10lu almanız lazım ücreti fiyatın üstüne ekleniyor 140$ olarak yada kendinizin microsoft tan kaç paraysa ödeyip win 10 almanız gerekiyor 10-20 liralık key ile orijinal olmuyor korsan dan farkı yok
Bilgisayarı windows 10lu aldım o günün kuruyla 140$ (win 10 yurt dışı fiyatı) 800₺ yapıyor orijinal olması için bilgisayarı win 10lu almanız lazım ücreti fiyatın üstüne ekleniyor 140$ olarak yada kendinizin microsoft tan kaç paraysa ödeyip win 10 almanız gerekiyor 10-20 liralık key ile orijinal olmuyor korsan dan farkı yok