Erza34 Decapat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Bilgisayarımı açtığımda bir anda kulaklığımdan değil de laptopumdan ses geldiğini fark ettim. Nasıl düzeltebilirim? Aygıt yöneticisinde ses geldiği gözüküyor ama kulaklığa gitmiyor. Dosya Ekleri IMG_2893.jpeg 185,8 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleme: 12 Nisan 2024
Bilgisayarımı açtığımda bir anda kulaklığımdan değil de laptopumdan ses geldiğini fark ettim. Nasıl düzeltebilirim? Aygıt yöneticisinde ses geldiği gözüküyor ama kulaklığa gitmiyor.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 12 Nisan 2024 #2 Erza34 dedi: Bilgisayarımı açtığımda bir anda kulaklığımdan değil de laptopumdan ses geldiğini fark ettim. Nasıl düzeltebilirim? Aygıt yöneticisinde ses geldiği gözüküyor ama kulaklığa gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Çıkış aygıtını kulaklık olarak seçemiyor musnuz sağ alttaki ses ikonundan? Artı 0 Eksi
Erza34 dedi: Bilgisayarımı açtığımda bir anda kulaklığımdan değil de laptopumdan ses geldiğini fark ettim. Nasıl düzeltebilirim? Aygıt yöneticisinde ses geldiği gözüküyor ama kulaklığa gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Çıkış aygıtını kulaklık olarak seçemiyor musnuz sağ alttaki ses ikonundan?
Efresh01 Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.065 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH 32,0 GB RAM Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #3 Erza34 dedi: Bilgisayarımı açtığımda bir anda kulaklığımdan değil de laptopumdan ses geldiğini fark ettim. Nasıl düzeltebilirim? Aygıt yöneticisinde ses geldiği gözüküyor ama kulaklığa gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Realtek Audio'yu Denetim Masası'ndan kaldır ve sonra tekrar kur sorun çözülür. Artı 0 Eksi
Erza34 dedi: Bilgisayarımı açtığımda bir anda kulaklığımdan değil de laptopumdan ses geldiğini fark ettim. Nasıl düzeltebilirim? Aygıt yöneticisinde ses geldiği gözüküyor ama kulaklığa gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Realtek Audio'yu Denetim Masası'ndan kaldır ve sonra tekrar kur sorun çözülür.