Windows 11 kurarken flash bellek sürekli takılı mı kalmalı?

PC'ye Windows 11 yüklüyorum. Alan kalmadığı için flash bellek istedi. Onu taktım. PC kullanırken flash sürekli takılı mı duracak?

Alan kalmadığı için derken diaki biçimlendirmediniz mi?

Windows kurulurken bütün aşamalar bitecek ve bilgisayarınız 15 saniye içinde yeniden başlatılıcak diye bir yer gelecek o süreyi sayarken flashı çıkarmanız lazım yoksa kurulum yeniden başlar.

Windows kurulurken bütün aşamalar bitecek ve bilgisayarınız 5 saniye içinde yeniden başlatılıcak diye bir yer gelecek o süreyi sayarken flashı çıkarmanız lazım yoksa kurulum yeniden başlar.
Şu an windows yüklediği dosyaları flasha aktarıyor. İlginç gerçekten. SSD'de yer açılıyor, flashta alan azalıyor.
SSD'yi kurarken biçimlendirmeniz gerekiyordu. Kurulumu yeniden başlatıp. Biçimlendirin.
İnsider ile yaptım. Gerek yok buna.

Şu an Windows yüklediği dosyaları flasha aktarıyor. İlginç gerçekten. SSD'de yer açılıyor, flashta alan azalıyor.

Insider ile yaptım. Gerek yok buna.

Anladım. Kurarken deyince ben format atıyorsunuz sandım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı