M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Yukarıdaki hatayı alıyorum ekran kartı modelim.
Çözüm atmosferabi 1 Ocak 2023 Rica ederim ne demek, size o pencereyi Türkçeleştireceğim diğer dostlarımıza da katkısı bulunsun. Orjinal hali Türkçesi Size katkısı dokunduysa çözüm olarak raporlayabilirsiniz
Rica ederim ne demek, size o pencereyi Türkçeleştireceğim diğer dostlarımıza da katkısı bulunsun. Orjinal hali Türkçesi Size katkısı dokunduysa çözüm olarak raporlayabilirsiniz
KS KS M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #11 atmosferabi dedi: Rufus'taki imajı yazdırmadan önce karşınıza çıkan ekran bu. Makaleden aldım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an yapıyorum Windows 10 Pro kullanıyorum şu an yükleyince Windows 11'i lisanslı yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
atmosferabi dedi: Rufus'taki imajı yazdırmadan önce karşınıza çıkan ekran bu. Makaleden aldım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an yapıyorum Windows 10 Pro kullanıyorum şu an yükleyince Windows 11'i lisanslı yapabilir miyim?
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2023 #12 M2 Vidası dedi: Teşekkürler şu an yapıyorum Windows 10 Pro kullanıyorum şu an yükleyince Windows 11'i lisanslı yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10 Pro lisansınız Windows 11’e aktarılır. (Aktifleştirme yönteminiz dijital lisans ise Microsoft hesabınızla oturum açınca aktifleştirilir.) Artı 0 Eksi
M2 Vidası dedi: Teşekkürler şu an yapıyorum Windows 10 Pro kullanıyorum şu an yükleyince Windows 11'i lisanslı yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10 Pro lisansınız Windows 11’e aktarılır. (Aktifleştirme yönteminiz dijital lisans ise Microsoft hesabınızla oturum açınca aktifleştirilir.)