Windows 11 kurarken sorun çıkarsa ne olur?

deathrayzer61

Decapat
Daha fazla  
HP Victus 15 laptopum var. W11 kuracağım ama sorun çıkacak diye endişeleniyorum. Çıkarsa ne gibi sorunlar çıkar ve ne yapmam gerekir?

HP Victus 15 laptopum var. W11 kuracağım ama sorun çıkacak diye endişeleniyorum. Çıkarsa ne gibi sorunlar çıkar ve ne yapmam gerekir?
Kurun hocam, sorun çıkarsa yardımcı olalım.

Sorun çıkacağını zannetmiyorum. Driver konusunda belki bazıları kurulu olmaz, ama onları da laptopunuzun resmi internet sayfasından halledebilirsiniz. Windows'u kurduktan sonra Windows Update çalıştırıp isteğe bağlı olanlar dahil tüm güncellemeleri kurmanız önerimdir bu arada.

Hocam saolun öncelikle flash bellekde bir virüs tarzı bişey varsa bişey olur mu?
Virüslü olduğuna emin olduğunuz flash bellekleri kullanmayın. Risklidir.

Hocam konu açarken zahmet edip biraz fazla bilgi verin.
Sizin konunuz bakımından :
  • Diskinizde kurulu bir Windows veya size ait veriler yoksa, disk boş veya tamamen silinecekse endişelenecek herhangi birşey de yok. Hata yapsanızda sorun değil, düzelir.
  • Diskinizde korumanız gereken veriler var ise, diski bölecekseniz veya bölüm var ise kurulum adımlarına dikkat etmeniz gerekir. Çok önemli veriler var ise her ihtimale karşı önce yedeklemelisiniz.

- Mevcut Windows kurulumu varken farklı bir diske kurulum yapacaksanız da olasılıklar ve yapılması gerekenler değişir.

Format esnasında yarım bıraksan bile hiçbir şey olmaz. USB'yi seç baştan kur, BIOS gibi aman bir şey olur mu diye düşünmene gerek yok. Windows'un Steam'den indirdiğin oyundan bir farkı yok. Disk içindeki dosyalardan ibaret.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı