Windows 11 kurarken USB görünmüyor

kenchan

Zeptopat
Daha fazla  
Yeni aldığım ASUS TUF A15 laptopuma Windows kurmaya çalışıyordum. Rufus ile gtp, ufı(ismini şu an hatirlayamadim ama guncel videolardaki gibi)seçtim yazdırdım. Bilgisaya taktiğimda USB içindeki dosyayı görmüyor. Sürücü bulunamasdı gibi bir hata alıyorum. BIOS'tan Secure Boot ve Fast Boot'u kapatarak denedim yine de olmadı. Ne yapmam lazım? SSD görünmeme sorunu değil o kısma daha ilerlemeden en başta alıyorum bu hatayı.

Yeni aldığım ASUS TUF A15 laptopuma Windows kurmaya çalışıyordum. Rufus ile gtp, ufı(ismini şu an hatirlayamadim ama guncel videolardaki gibi)seçtim yazdırdım. Bilgisaya taktiğimda USB içindeki dosyayı görmüyor. Sürücü bulunamasdı gibi bir hata alıyorum. BIOS'tan Secure Boot ve Fast Boot'u kapatarak denedim yine de olmadı. Ne yapmam lazım? SSD görünmeme sorunu değil o kısma daha ilerlemeden en başta alıyorum bu hatayı.
Rufusta kurulurken öyle oluyor windows 11 kurma aracını indir microsoftun sitesinden

Hocam yeni nesil bilgisayarlarda VMD diye bir olay var. Bilgisayarınızı format için hazırladığınız USB'nin içine bilgisayarınızın VMD sürücülerini atmanız gerekiyor. Kurulum sırasında disk seç kısmında sürücüleri yükle tuşuna basıp oradan USB'ye attığınız sürücüleri seçiyorsunuz ve diskiniz artık gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı