Windows 11 kurarken " yükleme başarısız oldu" hatası

• Bilgisayarı tamamen kapatın.
  • Güç kablosunu çıkarın.(psu şalterini indir)
  • Kasadaki Power tuşuna 10 saniye basılı tutun (statik boşaltma).
  • Sonra güç kablosunu takıp sistemi açın.
  • Açılırken hemen ve sürekli DEL tuşuna basın (ya da F2).

Hocam Kasanın arkasında BIOS FlashBack yazan bir buton vardır ama bunun için yedek bir USB ve bilgisayar lazım eğer yanınızda yedek bir laptop/pc varsa şu talimatları uygulayın.
1.ASUS'un kendi sitesinden anakartınızı yazarak BIOS sürümünü indirin.
2.USB Belleğinizi FAT32 Formatında olması gerek.
3.ZIP'in içerisinden .cap dosyası çıkacak ve onu USB belleğe atın.
4.https://www.youtube.com/watch?v=5LX2TOEfapg ya da

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NOT:ELEKTRİKLER KESİLIR ISE ANAKART BRICK OLUR!

Son düzenleme:
Hocam Kasanın arkasında BIOS FlashBack yazan bir buton vardır ama bunun için yedek bir USB ve bilgisayar lazım eğer yanınızda yedek bir laptop/pc varsa şu talimatları uygulayın.
2.USB Belleğinizi FAT32 Formatında olması gerek.
4.https://www.youtube.com/watch?v=5LX2TOEfapg ya da

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

NOT:ELEKTRİKLER KESİLIR ISE ANAKART BRICK OLUR!

Acaba pil ve ekran kartini tekrar mi taksam. Anlamadım ki neden böyle oldu. Ya da bir tamirciye falan mı götürsem çünkü bu iş baya zahmetli görünüyor yanımda başka bilgisayar da yok.

Acaba pil ve ekran kartini tekrar mi taksam. Anlamadım ki neden böyle oldu. Ya da bir tamirciye falan mı götürsem çünkü bu iş baya zahmetli görünüyor yanımda başka bilgisayar da yok.
Pili çıkart 1 2 dakika bekle istersen.

Pili çıkart 1 2 dakika bekle istersen.
Hocam sorun yüksek ihtimalle ya klavye kaynaklı ya da USB kaynaklıydı. Tamirciye götürdüm adam bir çırpıda BIOS'u açtı. Ya da ben beceriksizim ama yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum. Ayırdığın vakit için teşekkürler.

Hocam sorun yüksek ihtimalle ya klavye kaynaklı ya da USB kaynaklıydı. Tamirciye götürdüm adam bir çırpıda BIOS'u açtı. Ya da ben beceriksizim ama yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum. Ayırdığın vakit için teşekkürler.
Rica ederim,güle güle kullanın.

Hocam kasanın arkasında BIOS flashback yazan bir buton vardır ama bunun için yedek bir USB ve bilgisayar lazım eğer yanınızda yedek bir laptop/pc varsa şu talimatları uygulayın.
2.USB belleğinizi FAT32 formatında olması gerek.
4.https://www.youtube.com/watch?v=5LX2TOEfapg ya da.

Not: Elektrikler kesilır ıse anakart brıck olur!

Tekrardan kurtamaz mı BIOS flashback?
Kurtarabilir.
Bunu anlamıyorum işte.

Zaten flashback in amacı brick olan sistemi kurtarmak?
Yani anakart açılmasa dahi flashback in çip bozulmadığı sürece BIOS'u yüklemesi lazım.

Tekrardan kurtamaz mı BIOS flashback?
Kurtarabilir.
Bunu anlamıyorum işte.

Zaten flashback in amacı brick olan sistemi kurtarmak?
Yani anakart açılmasa dahi flashback in çip bozulmadığı sürece BIOS'u yüklemesi lazım.

Hocam boş verin zaten sorun benim klavyedeymiş. Bilgisayarcıya da 1000 lira kaptırdım çok saçma bir tecrübeydi.

Hocam boş verin zaten sorun benim klavyedeymiş. Bilgisayarcıya da 1000 lira kaptırdım çok saçma bir tecrübeydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı