Windows 11 kurduktan sonra donmalar başladı

Jacopn1

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
MLD M500 NVMe
Ekran kartı
Nvidia Geforce RTX 4060
Anakart
Giigabyte B450M K
İşlemci
Ryzen 5 5600
Bilgisayarı yeni aldım ve Windows 10 kurulu halde geldi ben de 11 kurdum ve donmalar başladı. Ekran bir anda donuyor ve hiçbir şeye tıklayamıyorum sadece ses geliyor ve imleci hareket ettirebiliyorum. Aynı zamanda klavye fonksiyonları da çalışmıyor kapatıp açtığımda düzeliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam internete Windows 10 ISO yaz zaten Microsoft'un resmi sitesinde var. Oradaki dosyayı indir. Ve kur. Sonunda Windows 10'a geçeceksin.

Windows 11 kurmak için de aynı yolu izle. Sistem gereksinimlerini karşılıyorsa bilgisayarın kolayca geçebilirsin.

Windows 11 kurmak için de aynı yolu izle. Sistem gereksinimlerini karşılıyorsa bilgisayarın kolayca geçebilirsin.

Onu anladım ama mesela sistemde Windows 11 yüklüyse geri nasıl 10'a dönebiliriz? İçinde ki işletim sistemi olan Windows 11'i nasıl sileceğiz SSD'den?

Onu anladım ama mesela sistemde Windows 11 yüklüyse geri nasıl 10'a dönebiliriz? İçinde ki işletim sistemi olan Windows 11'i nasıl sileceğiz SSD'den?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işlemi Windows 10 ISO'su ile yapacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işlemi Windows 10 ISO'su ile yapacaksınız.

Yok derdimi anlatamadım. Windows kurmayı gayet biliyorum fakat işletim sistemi üzerine işletim sistemi tekrar kurulamaz bildiğim kadarıyla. Anca yükseltme yapılabilir.

Silmene gerek yok hocam. Üstüne kurarsan zaten Windows 11i silecektir.
Emin misiniz?

Yok derdimi anlatamadım. Windows kurmayı gayet biliyorum fakat işletim sistemi üzerine işletim sistemi tekrar kurulamaz bildiğim kadarıyla. Anca yükseltme yapılabilir.

Emin misiniz?
Tamam hocam işte USB üzerinden bootlatınca bilgisayarı Windows 10 kurulumunda diski tamamen siliyorsunuz, üstüne kurma değil.

Windows 10'a nasıl dönülüyor? Windows 11 işletim sistemini kaldırıp tekrar Windows 10 mu kurmamız gerekiyor? Böylece aldığımız lisans gitmez mi?
Şuan lisansı napacağımı düşünüyorum
Yükseltip kurduysaniz normal. Temiz kurulumla 11 kurun.
Öyle yaptım zaten
Windows 11'i ne şekil kurdunuz? USB'ye ISO yazdırarak temiz kurulum ile kurun.
Aynen öyle yaptım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı